ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ «ΔΙΠΛΟ» ΣΤΗ ΓΛΑΥΚΗ ΠΗΡΕ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΜΕ 1-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ

Αποχαιρέτησε με νίκη το 2015

*Το «χρυσό» γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 41’ ο Αλέξης Μπέης

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2015 8:53

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με ιδανικό τρόπο αποχαιρέτησε το 2015 ο Αμπελωνιακός  στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας επικράτησε στη Γλαύκη με 1-0 της τοπικής Δάφνης και αναρριχήθηκε στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μία πολύ σημαντική νίκη για τους «πράσινους» στη μάχη της παραμονής που τους δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουν με περισσότερη αισιοδοξία τις προσπάθειές τους στον β’ γύρο του μαραθωνίου στο πρώτο τη τάξει τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Από την άλλη πλευρά το χθεσινό αποτέλεσμα, υποχρέωσε την ομάδα της Γλαύκης να χάσει πολύτιμο έδαφος το οποίο συνεπάγεται ότι θα πρέπει να εντείνει τις προσπάθειές της στη συνέχεια της διοργάνωσης για να μην εμπλακεί σε περιπέτειες.

Οι κακές καιρικές συνθήκες (τσουχτερό κρύο, δυνατός αέρας) δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων και κατά συνέπεια πολύ λίγες ήταν οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Με την έναρξη του αγώνα ο Αμπελωνιακός είχε δύο καλές στιγμές με τον Γρηγορίου, ένα δυνατό σουτ στο 2’ πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, και μία απευθείας εκτέλεση κόρνερ με τους γηπεδούχους να απομακρύνουν προ της γραμμής.

Η μεγάλη φάση ωστόσο σημειώθηκε στο 19’ για λογαριασμό της Γλαύκης, όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο κεντρικός αμυντικός του Αμπελωνιακού γλίστρησε, ο Μπατζογιάννης βρέθηκε απέναντι στον Βραζιτίκο όμως το πλασέ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι δύο ομάδες κατά διαστήματα περνούσαν στο προσκήνιο, για να φτάσουμε στο 41’ όταν ο Μπέης διεκδίκησε μια μπροστινή μπαλιά, ο κεντρικός αμυντικός της Γλαύκης έχασε τον έλεγχο της μπάλας και ο έμπειρος επιθετικός του Αμπελωνιακού με εντυπωσιακό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή έγραψε το 0-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη από τη μία πλευρά οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν το δεύτερο για να νιώσουν πιο σίγουροι, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι πάλεψαν για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση χωρίς ωστόσο να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί.

Ο Αμπελωνιακός στο 63’ είχε μία πολύ καλή στιγμή με τον Μπέη το κοντινό σουτ του οποίου (ο Γκόλτσος του έστρωσε πολύ ωραία την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή) πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 75’ ο Γρηγορίου θα μπορούσε να είχε «κλειδώσει» τη νίκη των φιλοξενουμένων, όταν μετά από σέντρα του Πούλιου και λάθος του δεξιού οπισθοφύλακα των γηπεδούχων, βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κουκούτση όμως το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Έτσι το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος παρά την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά, με τον Αμπελωνιακό  να παίρνει μία πολύτιμη εκτός έδρας νίκη.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αγγελούλης με βοηθούς τους κ. Καραγιάννη και Ακρίβο (χωρίς προβλήματα).

ΔΑΦΝΗ ΓΛΑΥΚΗΣ (Σκύφτας): Κουκούτσης, Καραχάλιας, Τσούτσας (68’ Αγγελακόπουλος), Κολιοφούτης, Υφαντής, Μπιρόλ, Ν. Τσιώλης (83’ Αλεξανδρής), Βεργής, Φώτος, Μπατζογιάννης, Ε. Τσιώλης.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Πετρίκης): Βραζιτίκος, Ροντούλης, Τζιαρτζιάνης, Φετάου, Γκόλτσος, Χατζούλης, Γρηγορίου, Λιόντος (82’ λ.τ. Νταφούλης), Βούκιας (89’ λ.τ. Βάνης), Μπέης, Πούλιος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Απόλλων Λάρ.    49-5       45

Αχιλλέας Φ.        26-8       40

Αστραπή Ν. Π.   34-7       34

Φαλανιακός        25-17     29

Βλαχογιάννι        28-27     28

Καλοχώρι            24-25     28

Μακρυχώρι        23-22     26

Δαμασιακός        27-23     25

Σμόλικας              20-15     24

Δήμητρα Γιάνν.  16-15     22

Αμυγδαλέα         18-21     22

ΠΟ Ελασσόνας   15-18     19

Αμπελωνιακός   16-31     18

Αγ. Ανάργυροι    22-29     18

Γλαύκη  14-26     16

Αβέρωφ               15-36     11

Ηρακλής Λάρ.   13-27      10

Χάλκη    16-49     3

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9/1, 15.00)

Δήμητρα Γιάνν. – Αγ. Ανάργυροι

Αμπελωνιακός - ΠΟ Ελασσόνας

Φαλανιακός - Αμυγδαλέα

Αστραπή Ν. Π.- Γλαύκη

Βλαχογιάννι - Μακρυχώρι

Καλοχώρι – Σμόλικας

Δαμασιακός – Αβέρωφ

Χάλκη - Ηρακλής Λάρ.

Απόλλων Λάρ. - Αχιλλέας Φ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass