ΑΕΛ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA

«Ζέσταναν» με… γκολ συνανθρώπους μας

*Τα έσοδά του θα διατεθούν στις κοινωνικές δομές του Δήμου Λαρισαίων

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2015 9:52

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού είχαμε χθες και στη θεσσαλική πρωτεύουσα μετά τις ηλιόλουστες χειμερινές ημέρες που προηγήθηκαν, με τον υδράργυρο  να κάνει αισθητή βουτιά προς τα κάτω.

Όμως τόσο τα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ όσο και οι παλαίμαχοι της «βυσσινί» ομάδας ήταν εκεί, στο ΑΕΛ FC ARENA για το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αφού τα έσοδά του που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν στις κοινωνικές δομές του Δήμου Λαρισαίων.

Ο καιρός δυστυχώς δεν επέτρεψε σε πολλούς Λαρισαίους φιλάθλους να δώσουν το "παρών" στο  γήπεδο  και να απολαύσουν τις παλιές δόξες της ΑΕΛ, που ορισμένες φορές έδειξαν ότι ακόμη και τώρα σε αυτό το γήπεδο στολίδι μπορούν να κάνουν ενέργειες, που θέλει να βλέπει ο κόσμος στους αγώνες.

«Ζέσταναν» με… γκολ συναθρώπους μας και οι νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι  παρακολούθησαν από τις κερκίδες την αναμέτρηση, κατάλαβαν γιατί αυτή η πόλη ζει και αναπνέει για το καμάρι της.

Το φιλικό έγινε σε γιορτινή καθαρά ατμόσφαιρα και δεν έλειψαν τα πειράγματα, με ενδεικτικό τον διάλογο Κούγια-Αναστασόπουλου, με τον πρώτο να λέει «δες με για να ξέρεις πώς πρέπει να παίζεις».

Φυσικά ήταν εκεί και ο Άγιος Βασίλης(σ.σ.ο Ηλίας Σελιώνης) που στο σάκο του έφερε τις μπάλες με τις οποίες και έγινε η αναμέτρηση, ενώ έστειλε πολλές ευχές για το 2016.

Από την πλευρά του Δήμου Λαρισαίων παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Δεληγιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κωσταρόπουλος , ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πρόνοιας Μιχάλης Αναστασίου και ο υπεύθυνος του Κοινωνικού  Παντοπωλείου Θοδωρής Γαντζούδης.

Σε δήλωσή του ο κ. Αναστασίου για τον σκοπό που έγινε το χθεσινό φιλικό, τόνισε τα εξής: «Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά την ΠΑΕ ΑΕΛ και τον πρόεδρό της Αλέξη Κούγια, για την προσφορά στήριξης και αλληλεγγύης των συνανθρώπων μας που πλήττονται από τη μεγάλη κοινωνική και οικονομική κρίση.

Τέτοιες πρωτοβουλίες μπορούμε να πούμε πως κρατάνε αυτούς τους ανθρώπους στα πόδια τους.

Συγχαρητήρια σε όλους που αγωνίσθηκαν και έστειλαν μηνύματα  ανθρωπιάς μέσα από τον ποδοσφαιρικό αυτό αγώνα».

 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι δυο ομάδες

αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με πρωταγωνιστές να είναι ο Θωμάς Κυπαρίσσης με τον Μάρκο Βιλανάκη, οι οποίοι σκόραραν από δυο φορές έκαστος.

Μάλιστα το 2-1 πέτυχε με φοβερό σουτ ο Κυπαρίσσης και έτρεξε να τον συγχαρεί ο Αλέξης Κούγιας.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας αποχώρησε τραυματίας ο πρόεδρος της ΑΕΛ που ένιωσε τράβηγμα και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα Γιώργο Λυσσόβα.

Το παιχνίδι  διυηθηνε ο Θανάσης Δρυστέλλας, που είχε συνεργάτες τους Νίκο Γκαραβέλη, Μίλτο  Μπουρονίκο.

Όπως αποκάλυψε στο τέλος ο ανεπανάληπτος Ηλίας Σελιώνης, στον διαιτητή είχε δώσει ένα φάκελο με χριστουγεννιάτικες(κίτρινες) κάρτες, ενώ είχε… κλέψει τις κόκκινες από τα αποδυτήρια  για να μην τις χρησιμοποιήσει ο ρέφερι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΕ ΑΕΛ(Σωτήρης Μάρκου-Χρήστος Τσιός): Τσότσας, Κολομητρούσης, Κατσάρας, Δοδοντσάκης, Κούγιας, Κύρκος, Ζαχαρής, Μαντζιώκας, Κυπαρίσσης, Ζέρβας, Έκτορας Κολλάτος(Μπασδέκης, Αδαμόπουλος, Νταιλιάνης).

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΛ(Νίκος Βλαχούλης): Ζειμπέκης, Ντόσας, Μαουσίδης, Κ.Παπαρίζος, Αβραμούλης, Κοτάκος, Κ.Τσώτσος, Γιάννης Τσακμακίδης, Φ.Πλίτσης, Λιάπης, Μάρκος Βιλανάκης(Βαλαώρας, Γιάννης Βασιλείου, Νίκος Βιλανάκης, Βουτυρίτσας, Ζάμπας, Σελιώνης, Γ.Πλίτσης).

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ 

Αντίθετα όμως με το χαρούμενο και εορταστικό κλίμα

δεν είναι το ίδιο ευχάριστες  οι εξελίξεις για τους «βυσσινί»  όσον αφορά στο κομμάτι της επιτήρησης και κατ’ επέκταση των μεταγραφών, μετά τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο AEL FC ARENA.

Συγκεκριμένα,  ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε ότι η εισήγηση της football league προς την ΕΠΟ για ομάδες που βρίσκονται σε καθεστώς επιτήρησης και θέλουν να κάνουν μεταγραφές απορρίφθηκε. Πιο συγκεκριμένα, με την αιτιολογία ότι πολλές ομάδες που είναι σε επιτήρηση χρειάζονται μεταγραφές για να καταφέρουν να «επιβιώσουν» αγωνιστικά, η διοργανώτρια θέλησε να αρθεί η απαγόρευση, ωστόσο η ΕΠΟ δεν δέχτηκε κάτι τέτοιο. Επιπλέον, η ΕΠΟ απέρριψε και το αίτημα της ΑΕΛ για άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών που η ίδια έχει λόγω επιτήρησης, με τους «βυσσινί» ουσιαστικά όπως είναι η κατάσταση τώρα, να μην μπορούν να ενισχυθούν όπως θέλουν. Ουσιαστικά η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν συζήτησαν την έφεση της ΑΕΛ, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι απόφαση η απαγόρευση των μεταγραφών, αλλά ποινή λόγω της αδυναμίας απόκτησης αδειοδότησης πέρυσι τον Ιούνιο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη εκτός από την ΑΕΛ, δικαίωμα μεταγραφών από τις ομάδες της Football League  δεν θα έχουν ούτε η Καλλιθέα, η Παναχαϊκή, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Ζάκυνθος και ο Εργοτέλης.

Βέβαια, σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές κάτω των 21 που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στη Νέων, δεν υπάρχει περιορισμός σε μεταγραφές και έτσι η ΑΕΛ εξετάζει αυτό το Plan B. Αν χρειαστεί, η ομάδα  μέσω της Νέων- και ότι τυπικά χρειάζονται και από την Ερασιτεχνική- θα αποκτήσει δύο «20άρηδες» ποδοσφαιριστές και μετά θα τους ανεβάσει στην ανδρική ομάδα.

Στο AEL FC ARENA για το φιλικό αγώνα βρέθηκε και ο Βέλα Τζούνιορ, με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ και νυν μάνατζερ να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Κλέιτον. Ο Βέλα Τζούνιορ ανέφερε ότι η ΑΕΛ έχει κάνει κάποιες πρώτες κινήσεις στο μεταγραφικό «παζάρι» και επαφές, ωστόσο το όλο ζήτημα είναι αν θα της επιτραπεί τελικά και οριστικά να κάνει μεταγραφές, κάτι που φαίνεται προς το παρόν πάρα πολύ δύσκολο.

Στο κομμάτι του Σίλβα Κλέιτον, μάλιστα, ο Βέλα Τζούνιορ δήλωσε κατηγορηματικά ότι σε περίπτωση που η ΑΕΛ δεν έχει πρόβλημα μεταγραφών με την επιτήρηση, τότε «ο Κλέιτον είναι πραγματικά πολύ πιθανόν να έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΛ, αν επιτραπεί να γίνει η μεταγραφή».

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΕΛ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.

Κατά τα άλλα, η ομάδα με πρωινή προπόνηση συνέχισε χθες την προετοιμασία της για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Κανονικά μπήκε στο πρόγραμμα και ο Χοτζάλι, ενώ Καπός και Βέρτζος μπορεί να ανεβάζουν στροφές αλλά δεν προλαβαίνουν τον αγώνα Κυπέλλου.

Όσον αφορά τώρα στο ωράριο προπώλησης και τις  τιμές των εισιτηρίων  για το παιχνίδι Κυπέλλου ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης (προπώληση από το AEL CITY STORE / Μανωλάκη 9-11) που θα διεξαχθεί την Τρίτη 5 Ιανουαρίου, έχουν ως εξής:

Πέμπτη 31/12, 09:00-17:00

Δευτέρα 04/01, 09:00-14:00 & 17:00-21:00

Τρίτη 05/01, 09:00-16:00

και από τις 15:00 στα εκδοτήρια του AEL FC ARENA

Τιμές εισιτηρίων:

Πέταλα 5€

Ανατολική Κερκίδα 10€

Δυτική Κερκίδα 15€

Θύρα 18 VVIP 30€

Ειδική τιμή εισιτηρίου για παιδιά 5€ (ανατολική και δυτική κερκίδα)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass