ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ (17.00, ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ)

Νέες εκπλήξεις ετοιμάζει ο ΓΣΛ

* Με εκπτωτικά κουπόνια για σινεμά, αλλά και δωρεάν γάλα για τους μικρούς φίλους

Δημοσίευση: 07 Νοε 2015 10:37

 

Ο ΓΣΛ επιστρέφει αύριο στην έδρα του μετά το «διπλό» στο Άργος Ορεστικό, όπου θα υποδεχθεί (17.00, κλ. Νεάπολης) το Στρατώνι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής. Ένα παιχνίδι δύσκολο στο οποίο οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν το σερί των επιτυχιών τους και αν μη τι άλλο προς αυτήν την κατεύθυνση θα συμβάλει και η συμπαράσταση του κόσμου. Η διοίκηση του συλλόγου συνεχίζει τις προσφορές της στο φίλαθλο κοινό της πόλης και αύριο εκτός από τα γνωστά (εκπτωτικά κουπόνια για σούπερ μάρκετ, κληρώσεις δώρων κ.λπ.) ετοιμάζει δύο ακόμα εκπλήξεις. Συγκεκριμένα σε κάθε φίλαθλο, κατά την είσοδό του στο κλειστό γυμναστήριο, θα δίδεται επιπλέον ένα εκπτωτικό κουπόνι για σινεμά και ειδικά στους μικρούς φίλους της ομάδας από ένα μπουκάλι γάλα. Φυσικά οι τσιρλίντερς αλλά και η μασκότ «Λάρι» θα διασκεδάσουν για μία ακόμα φορά το κοινό και θα δώσουν μία χαρούμενη νότα στο παιχνίδι.

Αυτά σε ό,τι αφορά στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, γιατί μέσα στο παρκέ την υποχρέωση να αποζημιώσουν τον κόσμο θα αναλάβουν οι παίκτες του Γυμναστικού και ο Μάριο Πρίμορατς, που υπόσχονται καλό θέαμα και νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία του ΓΣΛ θα ολοκληρωθεί σήμερα με την απογευματινή προπόνηση στο κλειστό της Νεάπολης, η οποία θα κλείσει με το καθιερωμένο βίντεο του αντιπάλου. Οι φιλοξενούμενοι με προπονητή τον πρώην πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, Σ. Νικολαΐδη διαθέτουν μία άκρως επικίνδυνη ομάδα, με γεμάτο ρόστερ, η οποία μπορεί μεν να μην είχε το καλό ξεκίνημα που επιθυμούσε, ωστόσο εκτός έδρας έχει πετύχει δύο σημαντικές νίκες και δείχνει να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Το θετικό για τον ΓΣΛ είναι ότι ο Μάριο Πρίμορατς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass