ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (17.00) ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ

Νέα δοκιμασία για τον Φιλαθλητικό

* Λ. Πράπας: «Πρέπει να αρχίσει να γράφει το κοντέρ. Όσο χάνουμε τα περιθώρια στενεύουν»

Δημοσίευση: 07 Νοε 2015 10:47

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ένα ακόμα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι (το δεύτερο στη σειρά) θα δώσει σήμερα ο Φιλαθλητικός με στόχο την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής του βόλεϊ γυναικών. Η λαρισινή ομάδα δοκιμάζεται στο Μαρκόπουλο (17.00) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα η οποία διεκδικεί επίσης την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση.

«Πρέπει να αρχίσει να γράφει το κοντέρ. Όσο περνούν οι αγωνιστικές και χάνουμε στενεύουν τα περιθώρια. Το Μαρκόπουλο είναι καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, το οποίο θα κερδίσει όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε την πρώτη μας νίκη και πιστεύω ότι μπορούμε να την πετύχουμε» σχολίασε ο τεχνικός του Φιλαθλητικού Λάμπρος Πράππας. Τα προβλήματα συνεχίζονται να υφίστανται για τη λαρισινή ομάδα καθώς κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή της πασαδόρου Μπαζιάνα και της κεντρικής Νικολοπούλου που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Αυτό σίγουρα αυξάνει το άγχος για τη λαρισινή ομάδα, η οποία ωστόσο δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δηλώνει αποφασισμένη να πάρει αυτό που θέλει.

Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι συμπεριλήφθηκαν οι Αναγνωστοπούλου, Γεροβασιλείου, Δίρβα, Μαυροπάνου, Μπαζιάνα, Νικολοπούλου, Ντόνα, Ντούριτς, Τοσιούδη, Τσιοπούλου, Υφαντή, Φακοπουλίδου και Χατζηελευθερίου.

Σε ό,τι αφορά στο Μαρκόπουλο, ο τεχνικός Βέσκο Ιβάνοβιτς μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Προερχόμαστε από μια δύσκολη ήττα στην έδρα του Άρη, ωστόσο πιστεύω ότι την έχουμε ξεπεράσει πνευματικά και θα το δείξουμε αυτό παίζοντας καλύτερα και φτάνοντας στη νίκη. Δουλέψαμε αρκετά καλά όλη την εβδομάδα και θεωρώ ότι θα δείξουμε σημάδια βελτίωσης και σ’ αυτό το ματς».

Από τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια ξεχωρίζει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Πανναξιακό με το οποίο θα ανοίξει στις 16.00 η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, ενώ στο κλειστό του Ευόσμου ο τοπικός Αίαντας αναζητά την πρώτη του νίκη κόντρα στον ΑΟ Θήρας. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Α1 Γυναικών και η βαθμολογία:

ΣΗΜΕΡΑ

Πανελληνίου, 16.00: ΑΟ Παναθηναϊκός - ΑΟΝ Πανναξιακός

Μαρκόπουλου, 17.00: ΑΟ Μαρκόπουλου – Φιλαθλητικός

Ευόσμου, 19.00: ΑΠΣ Αίας - ΑΟ Θήρας

ΑΥΡΙΟ

Ρεθύμνου, 16.00: ΟΠ Ρεθύμνου - ΑΕΚ Αθηνών

«Μ. Μερκούρη», 17.00: ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΣ Άρης (TV)

Α’ Ηλιούπολης, 17.30, ΓΣ Ηλιούπολης - Ολυμπιακός ΣΦΠ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ολυμπιακός        9

Παναθηναϊκός   9

Πανναξιακός       9

ΑΕΚ        7

Άρης      7

Ηλιούπολη          4

ΑΟ Θήρας            3

ΟΠ Ρεθύμνου     3

Μαρκοπούλο     2

ΑΟΦ Πορφύρας 1

Φιλαθλητικός     0

Αίας Ευόσμου    0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass