ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΠ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ:

Η ομάδα μου θα σωθεί 100%

*Σάκης Θεοδοσιάδης: «Πετύχαμε μια επαγγελματική νίκη»

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2015 11:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:38

 

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα όπως άλλωστε διεξήχθη και  το παιχνίδι,  έγινε η συνέντευξη  Τύπου των δυο τεχνικών.

Αρχικά, ο προπονητής του Τυρνάβου, Απόστολος Χαραλαμπίδης, ανέφερε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη αλλά άτυχη, ενώ εξέφρασε με σιγουριά ότι  θα παραμείνει στην κατηγορία. Από την άλλη, ο Σάκης Θεοδοσιάδης της Αναγέννησης  χαρακτήρισε επαγγελματική  τη νίκη, ενώ τόνισε πως η  ΑΣΑ  ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο,  παράλληλα  είχε υπομονή στο παιχνίδι της και έφτασε στη νίκη.

Για ατυχία μίλησε και ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών του Τυρνάβου, τερματοφύλακας, Δημήτρης Πρίφτης, ενώ ο μεσοαμυντικός της Αναγέννησης, Κώστας Κουλίδης, στάθηκε στη σημασία του αποτελέσματος τη δεδομένη χρονική στιγμή και πως κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δυο προπονητών:

Απόστολος Χαραλαμπίδης(Τύρναβος 2005): «Δυστυχώς δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Πιστεύω ότι και στα δύο ημίχρονα ήμασταν πολύ καλύτεροι στο παιχνίδι, σε κατοχή, σε ευκαιρίες και η αντίπαλη ομάδα χωρίς ευκαιρίες για γκολ, από μία κόντρα και από μία αδράνεια σε στημένη φάση, δεχτήκαμε δύο γκολ. Από τη δικιά μας πλευρά, εκεί που φαινόταν ότι θα γίνει το 1-2, με την ευκαιρία του Παληγεώργου και με την αδυναμία του Σουλιώτη να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος του πέναλτι, τελικά δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Δεν το βάζουμε κάτω, έχουμε 8 παιχνίδια και η ομάδα μου θα σωθεί 100%, γιατί απλά είμαστε καλύτερη ομάδα, κάνουμε καλύτερο παιχνίδι και παίζουμε καλύτερη μπάλα. Η ατυχία είναι μία φορά, το πολύ δύο. Αν έχεις καλή ομάδα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Πιστεύω ότι αδικούμαστε πάρα πολύ από το αποτέλεσμα σήμερα. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον φίλο μου Σάκη (σ.σ. Θεοδοσιάδη) και να εκπληρώσει τους στόχους για παραμονή της ομάδας του».

Σάκης Θεοδοσιάδης(Αναγέννηση Κ.): «Καταρχάς, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σήμερα γιατί θεωρώ ότι οι συνθήκες ήταν αντίξοες όσον αφορά στη ζέστη. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο και διεκδίκησαν επί ίσοις όροις τη νίκη. Όσον αφορά στο παιχνίδι, πιστεύω ότι δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε σχεδόν όλο το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε νευρικότητα και από προσωπικά λάθη, δώσαμε τη δυνατότητα στην ομάδα του Τυρνάβου να δημιουργήσει πολλές προϋποθέσεις κινδύνου και κάποιες κλασικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο, αν εξαιρέσουμε τη φάση που κάνει η ομάδα του Τυρνάβου στην αρχή, τα παιδιά διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι, ηρέμησαν, άρχισαν να παίρνουν κατοχή και μέτρα στο γήπεδο, να δημιουργούν προϋποθέσεις προς την αντίπαλη εστία και θεωρώ ότι μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ, αν είχαμε καθαρό μυαλό, ίσως να μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ παραπάνω και να κλειδώσουμε τη νίκη. Θα χαρακτήριζα τη σημερινή μας νίκη  επαγγελματική. Σίγουρα ο Τύρναβος στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος, αλλά στη διαδικασία που έχουμε μπει, έχουμε πει πολλές φορές ότι αυτά τα παιχνίδια είναι πολλή δύσκολα και πολύ σημαντικά και ειδικά εντός έδρας χρειάζεται πολύ υπομονή για τον γηπεδούχο. Αυτή την υπομονή πιστεύω ότι την είχαμε και κατορθώσαμε και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Συγχαρητήρια στα δικά μου παιδιά για τη διαχείριση του παιχνιδιού, κρατάμε τους τρεις σημαντικούς πόντους. Από αύριο ξεκινάει η δουλειά για το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλω να ευχηθώ στον κ. Χαραλαμπίδη και στην ομάδα του Τυρνάβου να εκπληρώσει το στόχο της. Είμαστε και οι δύο θεσσαλικές ομάδες και μακάρι στο τέλος να πανηγυρίσουμε και οι δύο την παραμονή. Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τον κόσμο που βρέθηκε πάλι σήμερα στο πλευρό της ομάδος και την έσπρωξε στη νίκη».

ΤΙ ΕΙΠΑΝ  ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημήτρης Πρίφτης(Τύρναβος  2005): «Εμείς ήρθαμε εδώ με στόχο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε κάποιο πλάνο στο παιχνίδι μας και αντεπεξήλθαμε  στις δυσκολίες του παιχνιδιού. Σίγουρα, κάποιες άτυχες φάσεις μας στέρησαν τους βαθμούς που θέλαμε. Τα λάθη και η ατυχία αυτή τη στιγμή κοστίζουν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στη συνέχεια και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι δίχως αύριο. Το μόνο αποτέλεσμα που μας ενδιαφέρει είναι η νίκη».

Κώστας Κουλίδης(Αναγέννηση Κ.): «Θα ήθελα να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου. Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι κάθε ομάδα είχε το δικό της ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Τύρναβος κυριάρχησε αλλά στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι είχαμε τις περισσότερες και τις πιο «καθαρές»  ευκαιρίες εμείς. Στο σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα σημασία έχουν οι πόντοι και όχι η απόδοση. Από εκεί και πέρα κοιτάμε τη συνέχεια, έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι στην έδρα μας με τον Αγροτικό Αστέρα που θέλουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρον την έδρα μας. Εύχομαι  καλή συνέχεια στον Τύρναβο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass