ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ

Πάνε για τη… δεύτερη

*Σ. Παπαδόπουλος: «Είμαστε καταδικασμένοι να κερδίζουμε…» *Χθες τεχνική ηγεσία και παίκτες απόλαυσαν τη φιέστα του μπάσκετ

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2015 13:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:43

 

Του Σωτ. Κέλλα

Πριν αρχίσει η διαδικασία των πλέι οφ για τη άνοδο στη Σούπερ Λίγκα ο τεχνικός της ΑΕΛ Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι η λαρισινή ομάδα πάει για δέκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η πρώτη επιτεύχθηκε στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής με 3-2 και σήμερα στο Αλκαζάρ(6 μ.μ., ΟΤΕ tv) οι «βυσσινί» επιδιώκουν τη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία στη 2η αγωνιστική των πλέι οφ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ αυτή τη μάχη θα τη δώσουν μόνοι τους, καθώς θα παίξουν κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της έδρας για επεισόδια που συνέβησαν στον αγώνα πρωταθλήματος ΑΕΛ-Ολυμπιακού Βόλου πριν περίπου δύο και πλέον μήνες!       

Ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος γνωρίζει ότι το έργο της ομάδας του δεν θα είναι εύκολο και χθες μιλώντας στους ποδοσφαιριστές τους είπε: «Είμαστε καταδικασμένοι να κερδίζουμε. Αν θέλουμε να έχει ενδιαφέρον στο επόμενο παιχνίδι στον Βόλο το Σάββατο θα πρέπει να κερδίσουμε αυτό με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Εμάς δεν μας ενδιαφέρει ούτε η τρίτη θέση, ούτε η τέταρτη αλλά να κατακτήσουμε μια από τις δύο πρώτες που οδηγούν στη Σούπερ Λίγκα.

Δεν έχω κατέβει από άλλο κόσμο, ξέρω ότι το έργο μας είναι δύσκολο αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δύσκολο δεν ήταν να παίξουμε και στα πλέι οφ ένα μήνα πριν τελειώσει η κανονική περίοδος;».

Ο προπονητής ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας και για πρώτη φορά πήρε μαζί του τρεις τερματοφύλακες (Πατσογεώργο, Παπαγιάννη, Μπαλασάκη)  στην αποστολή που συμπεριέλαβε δεκαεννέα παίκτες. Ως γνωστόν δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο Αποστολίδης που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της Πάτρας. Επίσης δεν θα παίξει και ο Μελισσάς που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες την κανονική περίοδο.

Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Παπαδόπουλος θα αποτελείται από τους: Πατσογεώργο, Καρανίκα, Δεληζήση, Σαρακατσάνο, Κοντοδήμο, Νεμπεγλέρα, Μπανούση, Πινδώνη, Σερτζίνιο, Πίντο, Μπόγιοβιτς.

Στην αποστολή που κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» ο Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε τους εξής ποδοσφαιριστές:  Πατσιογεώργο, Παπαγιάννη, Μπαλασάκη, Καρανίκα, Μουλόπουλο, Σαρακατσάνος, Δεληζήση, Σταθάκη, Κοντοδήμο, Κουρτσεσιώτη, Μπανούση, Νεμπεγλέρα, Πινδώνη, Γιάντση, Ελιομάρ, Ενγκεσάν, Σερτζίνιο, Πίντο και Μπόγιοβιτς.

ΣΕ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΦΙΕΣΤΑ

 

 

 

Τεχνική ηγεσία και παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ  συνοδευόμενοι από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Ντελόπουλο πήγαν χθες στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ και παρακολούθησαν τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ όπου διοργανώθηκε και φιέστα για την άνοδο στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Οι φίλαθλοι τους έδωσαν κουράγιο και ακόμα καλύτερη ψυχολογία για το σημερινό αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass