Ο παγκόσμιος πρωταθλητής βετεράνων πάλης της ΕΑΛ με την Οικογένεια Κωνσταντίνου Σούκου

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2024 11:13

Στις εγκαταστάσεις των εταιρειών του Ομίλου Σούκου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της οικογένειας Κωνσταντίνου Σούκου με τον παγκόσμιο πρωταθλητή βετεράνων πάλης της ΕΑΛ «Πήγασος», κ. Απόστολο Στάμο, και τον προπονητή του τμήματος πάλης της ΕΑΛ, κ. Δημοσθένη Κακαργιά.


Ο κ. Απόστολος Στάμος συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πόρετς της Κροατίας, το διάστημα 8-13 Οκτωβρίου 2024, και απέσπασε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Γ’ (45-50 ετών) στα 130 κιλά της ελευθέρας πάλης.
Σε δήλωσή του ο κ. Αποστόλος Στάμος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην οικογένεια Σούκου για την ευγενική χορηγία και την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπό του όλα αυτά τα χρόνια, που αποτελεί κινητήρια δύναμη για την κατάκτηση ιστορικών διακρίσεων για την πόλη της Λάρισας και όχι μόνο.
Με τη σειρά του ο κ. Κωνσταντίνος Σούκος δήλωσε ότι πρόκειται για μια σημαντική διάκριση, η οποία αποδεικνύει τη δυναμική της Λάρισας, και ότι με μεγάλη του χαρά και υπερηφάνεια θα συνεχίζει να στηρίζει τον Έλληνα αθλητή και την εκπροσώπηση της Ελλάδας-Λάρισας σε παγκόσμιο επίπεδο.
*Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι κ. Νικόλαος Σούκος, Απόστολος Στάμος, Κωνσταντίνος Σούκος και ο Δημοσθένης Κακαργιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass