Αγώνας για Ζωή…

Οι Λαρισαίοι ευαισθητοποιούνται και τρέχουν στις 3 Νοεμβρίου

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2024 11:45

«Πριν μερικά χρόνια ξεκινήσαμε ως απλοί εθελοντές στο πλευρό του Συλλόγου Μαραθωνoδρόμων Λάρισας και βγήκαμε οι ασθενείς με το όνομα και το πρόσωπό μας στην πόλη.

Για εμάς δεν είναι απλός αγώνας και το πιο βασικό είναι να έρθουν όχι μόνο αθλητές, αλλά όλος ο κόσμος που είτε θα τρέξει, είτε θα περπατήσει αυτά τα πέντε χιλιόμετρα.» Αυτά τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας Ιωάννα Καραβάνα χθες σε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας με αφορμή τον αγώνα δρόμου, «Αγώνας για Ζωή» που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2024 με εκκίνηση από το Αρχαίο Θέατρο.
Ειδικότερα θα πραγματοποιηθεί αγώνας Δρόμου 5000μ Ανδρών – Γυναικών μαζί με Περιπατητικό Αγώνα 5000μ και δρόμου 620μ., με σύνθημα: « Αγώνας για ΖΩΗ » και με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας αναφορικά με το θέμα του καρκίνου. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι οι: Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμος Λαρισαίων, Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, Σύλλογος «ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ», Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας, το Mamali Trail Run, την ΚΟΙΝ.Σ.Ε.Π «Αθλοτεχνίες», ο Σύλλογος Δρομέων Φαλάνης και η ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την υλοποίηση των καταστατικών σκοπών του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας.
Παρόντες ήταν οι: Σωτ. Σουλούκος (αντιπεριφερειάρχης), Ηρ. Γερογιώκας (αντιδήμαρχος), Ηλ. Καφφές (πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας), Νίκος Ζέρβας (Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας), Αν. Θώμας (Υποδιοικητής της Τροχαίας Λάρισας), Απόστολος Γούλας (πρόεδρος Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας), Ελένη Δημητρίου (εκπρόσωπος ΠΕΠΦΑ ν. Λάρισας), Σταυρούλα Λαδοπούλου (εκπρόσωπος ΚΟΙΝΣΕΠ Αθλοτεχνίες), Γιώργος Γκουζώνης (εκπρόσωπος Συλλόγου Βετεράνων Αθλητών Στίβου).
Όλοι όσοι μίλησαν έκαναν έκκληση στους Λαρισαίους να συμμετέχουν στον αγώνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass