Λιλιπούτειοι άσοι... εν δράσει

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2024 12:08

K-12

Ακάθεκτη η Νεάπολη

Νίκησε με το εμφατικό 8-1 τους Ατρόμητους

Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Νεάπολη στον 3ο Όμιλο του Πρωταθλήματος της Κ-12, κερδίζοντας αυτήν τη φορά τους Ατρόμητους με το ευρύ 8-1.

Η ομάδα της Νεάπολης συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στη φετινή διοργάνωση, αφού στην πρεμιέρα είχε κερδίσει με επίσης μεγάλο σκορ, 6-2, τον Απόλλωνα Λάρισας (2).
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Σαΐτης 2, Καρατζιόλης 2, Χαρακόπουλος 2, Λόης και Τσιλίγκας, ενώ για τους Ατρόμητους σκόραρε ο Αντωνίου.

 

K-16

Ο Στρατινάκης χάρισε τη νίκη στον Λαρισαϊκό

Επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΛ (2) με 1-0

Το γκολ του Στρατινάκη στο 22ο λεπτό αποδείχτηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Λαρισαϊκού με 1-0 επί της ΑΕΛ (2) στο «Γ. Μητσιμπόνας», για τη 2η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Κ-16. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους «πράσινους» και παράλληλα η πρώτη ήττα για τους «βυσσινί». Σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες και να δημιουργούν καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.
ΑΕΛ (2) (Κ. Γούλας): Ιωαννίδης, Παλίδης, Κυρίτσης Β., Κασκάνης, Πολύζος, Ευαγγέλου, Κυρίτσης Αθ., Μαγκάρας, Γκέκας, Μπεντάι, Γκίτσης (Λάμαρης, Χαραμής, Μπουμπουγιατζής, Πατσής, Κατσόγιαννος, Καναβούρας).
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Κ. Μάγγος): Τσόκας, Σ. Φλώρος, Φράγκος, Παναγιώτου, Δεδικούσης, Μάγγος, Ευαγγέλου, Τ. Φλώρος, Ευθυμίου, Στρατινάκης, Φλοάρε (Δαλέρας, Παππάς, Ευάγγελος).

 

K-12

Πρώτη νίκη για την Πελασγιώτιδα

Επιβλήθηκε της Ολύμπικ με 3-2

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε χθες η Πελασγιώτιδα, η οποία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ-12 επιβλήθηκε της Πρότυπης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ολύμπικ με 3-2.
Ο αγώνας εξελίχτηκε σε ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν ισόπαλες 1-1 το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη η Πελασγιώτιδα αποδείχτηκε πιο ουσιαστική και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα.
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Γκατζιόρας, Παπαοικονόμου και Κ. Μπάτζιος, ενώ για τους ηττημένους σκόραραν οι Νάκας και Χατζησυμεών.

 

K-14

Ευρεία νίκη για την Αστραπή Ν.Π.

Με το εμφατικό 10-0 επί του Λαρισαϊκού

Νίκη με το ευρύ 10-0 πέτυχε η Αστραπή Ν. Πολιτείας επί του Λαρισαϊκού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ-14. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του Γ. Καφφέ και η δεύτερη ήττα για τους «πράσινους».
Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Κυργιαννής 2, Μαλέσκος 2, Κουπατσιάρας, Σακελλαρίου, Κολιοφούτης, Ευθυμίου, Γρηγοριάδης Γρ. και Προβατίδης.

 

Φιλικό τουρνουά στο Μπαράζ

Φιλικό τουρνουά διεξήχθη στο Μπαράζ με τη συμμετοχή τμημάτων από τους συλλόγους Παναγροτικός, Ανθούπολη και Μπαράζ/Πηνειός στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες.
Τα παιδιά χάρηκαν το ποδόσφαιρο, έδειξαν τις ικανότητές τους και κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα της κερκίδας.
Στη φωτογραφία τα τμήματα της ηλικιακής κατηγορίας Κ-10.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass