Ηττα του ΝΟΛ Exalco

Χθες από τη Βουλιαγμένη με σκορ 13-8

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2024 11:00

Σε παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο του Πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, η ομάδα πόλο του ΝΟΛ Exalco γνώρισε την ήττα από τη Βουλιαγμένη με σκορ 13-8.

Οι παίκτες της λαρισινής ομάδας κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στην επιτυχία και στα δύο πρώτα οκτάλεπτα ήταν κοντά στο σκορ (6-4), αλλά στο τρίτο οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 11-5 και εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι. Με τον ΝΟΛ Exalco έκαναν το ντεμπούτο τους και οι Ιάπωνες Αντάτσι και Αράκι.
Οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 5-1, 2-3.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Ανδρεάδης, Καστρινάκης Α., Τόττης 2, Λεγάκης, Woodhead, Καραγιάννης, Χατζής 1, Χαλυβόπουλος 4, Καστρινάκης Ν. 3, Μπελέσης, Σπάχιτς 3, Γιαννάτος, Λεβάντης Χ., Λεβάντης Κ, Πατσιλινάκος.
ΝΟΛ EXALCO (Δημήτρης Μπλάνας): Μπεζιλιώτης, Τσούτσας, Δανιήλ Χρυσόστομος, Γκανάτσιος 1, Τρ. Παπαδόπουλος, Χατζής, Σαλέχ 1, Πατσίκας, Χαριτάκης 1, Στεργίου, Αντάτσι, Πατούνας, Αράκι 4, Τσούτσας, Κόκκινος, Μότσιας 1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass