Πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση της Α2 ΕΣΚΑΘ ο «Ερμής» Αγιάς

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2024 11:38

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Μετά την επιτυχημένη περσινή σεζόν, στην οποία αναδείχτηκε πρωταθλητής στον Α’ Όμιλο της Β’ ΕΣΚΑΘ και εξασφάλισε πανηγυρικά την άνοδο, ο Ερμής Αγιάς δηλώνει πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση στην Α2 κατηγορία.


Οι υποχρεώσεις θα είναι σαφώς πιο αυξημένες, ωστόσο η ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ, αλλά και τα θετικά συμπεράσματα από την πορεία της προετοιμασίας δείχνουν ότι Ερμής είναι ικανός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.
Στο «τιμόνι» της ομάδας συνεχίζει ο Άρης Αργυρούλης, που παρουσίασε σημαντικό έργο την περσινή σεζόν, ενώ στο πλευρό του, ως βοηθός, θα βρίσκεται ο Σάκης Καρβουγιαζής.
«Η ομάδα αποτελείται μόνο από παιδιά από την επαρχίας Αγιάς. Σκοπός είναι να δώσουμε κίνητρο στα νέα παιδιά που προωθήθηκαν από τις ακαδημίες του συλλόγου και να τα εντάξουμε στη φιλοσοφία της ανδρικής ομάδας» επισήμανε ο Άρης Αργυρούλης, μιλώντας για τη νέα χρονιά και πρόσθεσε:
«Παίζουμε σε μια δύσκολη κατηγορία με ομάδες από όλη τη Θεσσαλία και στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το πολύ καλό κλίμα που επικρατούσε κατά την περσινή σεζόν, να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή και κατ’ επέκταση να καθιερωθούμε στην Α2. Η προετοιμασία της ομάδας κύλησε ομαλά. Όλα τα παιδιά έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας και να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία στη φετινή διοργάνωση» κατέληξε ο τεχνικός του Ερμή.
Να σημειωθεί ότι σήμερα Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα και ο Ερμής παίζει στην έδρα της Χάλκης κόντρα στον τοπικό Ηρακλή, στις 6:00 το απόγευμα.

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ-ΡΟΣΤΕΡ
Σε ό,τι αφορά στις μεταγραφικές κινήσεις, επέστρεψε ο επί σειρά ετών παίκτης της ομάδας και γέννημα θρέμμα Αγιώτης Άκης Χαλκιάς. Παράλληλα εντάχτηκε ο Γιώργος Μπάρμπας που και αυτός είναι από την Αγιά, ενώ από τις ακαδημίες του συλλόγου προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα οι Κομνηνός Ζιούλης, Θάνος Σουφαράπης και Αντώνης Ψαρόπουλος.
Το ρόστερ της ομάδας απαρτίζουν οι: Αλέκος Ρήγας, Γιώργος Ριζούλης, Περικλής Χονδροδήμος, Απόστολος Ζέικος, Άκης Χαλκιάς, Γιάννης Ριζούλης, Δημήτρης Μπιμπίκος, Μαργαρίτης Μπαρούτζας, Αιμίλιος Σοφλιός, Νίκος Μάτης, Χρήστος Μαλλιάρας, Χρήστος Χαλκιάς, Θάνος Σουφαράπης, Γιώργος Μπάρμπας, Κομνηνός Ζιούλης και Αντώνης Ψαρόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass