Λιλιπούτειοι άσοι εν... δράσει

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2024 11:55

K-16 Νικηφόρα πρεμιέρα με «χρυσό» γκολ του Σινάι
Ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε στη Γιάννουλη της τοπικής Δήμητρας με 1-0
Το γκολ του Σινάι στο 70ό λεπτό της αναμέτρησης αποδείχτηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Απόλλωνα Λάρισας με 1-0 επί της Δήμητρας Γιάννουλης, στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ-16 που διεξήχθη στο βοηθητικό της Γιάννουλης.


Παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, που δε βοήθησε τις ενέργειες των παικτών και των δύο ομάδων, το παιχνίδι είχε αρκετές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, ενδεικτικό της ποιότητας των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν και της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλαν.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο αντίπαλοι θα μοιράζονταν τον βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας, στο 70’ μετά από μία πολύ ωραία ενέργεια του Γδούπα από τα δεξιά (έπαιξε το 1-2 με τον Κουρδή και σέντραρε), ο Σινάι με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Απόλλων Λάρισας ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 72’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γδούπας.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ακ. Τσιρογιάννης): Έξαρχος, Σακελλαρίου, Σταμάτης, Αβδουλάς, Τσαλκιτζάκος, Κεντρούλης, Ζερδαλής, Δαούλας, Μπραχέλικα, Τσιρογιάννης, Ζήνδρος (Νάτσιος, Μπλιάμπλιας, Αντωνόπουλος, Δεληχάς.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Μπαρλαγιάννης): Μιχάλης, Μιχαλόπουλος, Πλούμπης, Κουρδής Ι., Κατσάνος, Καραμανάβης, Σεφεριάδης, Τσαχτσίρας, Γδούπας, Σινάι, Σωτηρίου (Καζαντζής, Κουρδής Δ., Χαριζάι, Τζουρτζιώτης).

 

K-13 Με το δεξί οι Ατρόμητοι
Νίκησε με 8-1 την Πρότυπη Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολύμπικ
Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Πρωτάθλημα της Κ-13 οι Ατρόμητοι, οι οποίοι επικράτησαν εκτός έδρας με το ευρύ 8-1 της Πρότυπης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ολύμπικ στο πλαίσιο του 3ου Ομίλου.
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Καραμανλής 2, Κωσταρέλος 2, Κουματζέλης 2, Ευαγγελούλης και Πλίτσης, ενώ για τους ηττημένους σκόραρε ο Παπαγιαννούλης.

 

K-14 «ΕΥ» / Κ-12 «ΕΥ» Ωραίο θέαμα στο Μακρυχώρι
Στα παιχνίδια του τοπικού Αετού με Απόλλωνα Λάρισας και Ανθούπολη

Όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα χθες στο Μακρυχώρι στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου για τα Πρωταθλήματα «Ευ Αγωνίζεσθαι». Συγκεκριμένα, αγωνίστηκαν ο τοπικός Αετός με τον Απόλλωνα Λάρισας για τον 2ο Όμιλο του Πρωταθλήματος Κ-14 «Ευ Αγωνίζεσθαι» και με την Ανθούπολη για τον 2ο Όμιλο του Κ-12 «Ευ Αγωνίζεσθαι» αντίστοιχα. Νικητές αναδείχτηκαν και στα δύο παιχνίδια οι οικοδεσπότες. Το σημαντικότερο όλων ήταν το ότι όλες οι ομάδες πρόσφεραν θέαμα, τα παιδιά χάρηκαν το ποδόσφαιρο και κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα.
*Υπενθυμίζεται ότι στα Πρωταθλήματα «Ευ Αγωνίζεσθαι» δεν καταγράφεται το τελικό σκορ, σύμφωνα με σχετική απόφαση της ΕΠΣΛ.

 

K-12 «ΕΥ»Το χάρηκαν οι μικροί άσοι στη χθεσινή πρεμιέρα
Ομορφο θέαμα σε «Γ. Μητσιμπόνας», «Baraze» και «Αλάνα»

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το Πρωτάθλημα Κ-12 «Ευ Αγωνίζεσθαι». Οι μικροί άσοι έδειξαν το ταλέντο τους, πρόσφεραν όμορφο θέαμα, χάρηκαν το αγαπημένο τους άθλημα και κέρδισαν τα εύσημα των μεγαλυτέρων.
Στο «Γ. Μητσιμπόνας» Α’ ο Ιπποκράτης υποδέχτηκε την Πελασγιώτιδα (1) στο πλαίσιο του 3ου Ομίλου, με τους φιλοξενούμενους να αναδεικνύονται νικητές.
Νικητές αναδείχτηκαν οι φιλοξενούμενοι και στο Baraze, όπου το Μπαράζ/Πηνειός αγωνίστηκε με τους Ατρόμητους για τον 4ο Όμιλο.
Τέλος, στο «Αλάνα», επίσης, για τον 4ο Όμιλο, οι κορασίδες της ΑΕΛ νίκησαν την Πελασγιώτιδα (2).
*Υπενθυμίζεται ότι στα Πρωταθλήματα «Ευ Αγωνίζεσθαι» δεν καταγράφεται το τελικό σκορ σύμφωνα με σχετική απόφαση της ΕΠΣΛ.

 

K-14 «EY» Νικηφόρο ντεμπούτο για τον Προμηθέα

Στον αγώνα με τους Ατρόμητους

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Προμηθέας στον 3ο Όμιλο του Πρωταθλήματος Κ-14 «Ευ Αγωνίζεσθαι», ο οποίος αντιμετώπισε τους Ατρόμητους. Οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και πρόσφεραν πολλές όμορφες στιγμές στους φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.
*Υπενθυμίζεται ότι στα Πρωταθλήματα «Ευ Αγωνίζεσθαι» δεν καταγράφεται το τελικό σκορ σύμφωνα με σχετική απόφαση της ΕΠΣΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass