Με ιαπωνική ενίσχυση αύριο ο ΝΟΛ Exalco

* ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ * ΕΞΕΤΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2024 11:30

Του Σωτ. Κέλλα
Κάθε μέρα που περνάει τα νέα για τον ΝΟΛ Exalco γίνονται καλύτερα. Μετά το «βάπτισμα του πυρός» που πήρε στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας υδατοσφαίρισης ανδρών στον αγώνα με τον Εθνικό, αύριο θα παίξει σημαντικά ενισχυμένος στη Βουλιαγμένη με την Ευρωπαία ΝΟ Βουλιαγμένης σε ένα παιχνίδι που θα μετρήσει δυνάμεις.


Ο τεχνικός Δημήτρης Μπλάνας σίγουρα ήξερε από την αρχή ότι υπάρχουν κάποια παιχνίδια που θα αποτελέσουν δυνατά τεστ όπως το αυριανό, αλλά πάντα υπάρχει η ελπίδα για κάτι καλό.
Το ευχάριστο είναι ότι σήμερα αναμένονται οι δύο Ιάπωνες Σεϊγιά Αντάτσι και Κέντα Αράκι στην Αθήνα, που τελείωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στη χώρα τους.
Αν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ξεπεράσουν την κόπωση του ταξιδιού δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν για κάποια διαστήματα, ενώ στη διάθεση του προπονητή θα είναι και ο Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος που εξέτισε την ποινή του από τον αγώνα μπαράζ-πρωταθλητή με τη ΝΕ Πατρών.
Η Βουλιαγμένη χθες σε ευρωπαϊκό αγώνα έχασε από τον Πανιώνιο με 10-9 και αυτό την έκανε πιο επικίνδυνη γιατί θα θέλει να αποδείξει ότι η ήττα αυτή ήταν παρένθεση για την ομάδα.
Η αποστολή του ΝΟΛ Exalco θα αναχωρήσει για την Αθήνα αύριο.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής και στους δύο Ομίλους της Α’ φάσης, που θα γίνει σε τρεις δόσεις, συνεχίζεται το προσεχές τριήμερο (18-19-20/10) το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.
Η αυλαία ανοίγει σήμερα Παρασκευή (18/10) το βράδυ, στο Παλαιό Φάληρο, με το ματς ΑΟΠΦ - Εθνικός, το Σάββατο (19/10) θα γίνουν πέντε αγώνες και την Κυριακή (20/10) οι υπόλοιποι δύο, τα ντέρμπι της αγωνιστικής.
Αναλυτικά:
Α1 ΑΝΔΡΩΝ, 2η αγωνιστική:
ΣΗΜΕΡΑ (18/10):
21:00 Κολ. Παλαιού Φαλήρου: ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Α’ Όμιλος). Διαιτητές: Χρήστος Κουρτίδης, Ανδρέας Κατσώνης. Παρατηρητής: Νίκος Σταυρόπουλος. Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας. Ζωντανά από ΚΟΕ TV.
ΑΥΡΙΟ (19/10):
15:00 Κολ. “Αντ. Δημητρόπουλος” Γλυφάδας: ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Β’ Όμιλος). Διαιτητές: Σπύρος Αχλαδιώτης, Μανώλης Παϊρακταρίδης. Παρατηρητής: Ανέστης Κωνσταντινίδης. Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός. Ζωντανά από ΚΟΕ TV.
16:00 Κολ. Λαιμού Βουλιαγμένης: ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ EXALCO (Α’ Όμιλος). Διαιτητές: Γιώργος Στεφανάκης, Γιάννης Τσότρας. Παρατηρητής: Νίκος Βασιλείου. Αλυτάρχης: Θέμης Χατζής. Ζωντανά από ΚΟΕ TV.
16:30 Κολ. Ποσειδώνιο: ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Β’ Όμιλος). Διαιτητές: Γρηγόρης Σπανούδης, Άγις Καρούλης. Παρατηρητής: Νίκος Αργυρός. Αλυτάρχης: Κώστας Αλμπάνης. Ζωντανά από ΚΟΕ TV.
18:00 Κολ. “Αντ. Πεπανός” Πάτρας: ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Α’ Όμιλος). Διαιτητές: Μιχάλης Μπιράκης, Γιώργος Κραβαρίτης. Παρατηρητής: Μιχάλης Σκαλοχωρίτης. Αλυτάρχης: Κίμων Τασσόπουλος. Ζωντανά από ΚΟΕ TV.
18:30 Κολ. Αλίμου: ΑΕΚ - ΝΟ ΧΙΟΥ (Β’ Όμιλος). Διαιτητές: Γιώργος Σταυρίδης, Κώστας Βασιλείου. Παρατηρητής: Ηλίας Δαμιανάκης. Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός.
ΚΥΡΙΑΚΗ 20/10:
14:00 Κολ. Εθνικό Πειραιά: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Β’ Όμιλος). Διαιτητές: Νίκος Μπουδραμής, Γιώργος Πολυχρονόπουλος. Παρατηρητής: Χρήστος Τσαρουχάς. Αλυτάρχης: Νίκος Κανελλόπουλος.
20:00 Κολ. Νέας Σμύρνης: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α’ Όμιλος). Διαιτητές: Χρήστος Κουρτίδης, Γιώργος Κραβαρίτης. Παρατηρητής: Μιχάλης Σκαλοχωρίτης. Αλυτάρχης: Μανώλης Μουστάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass