Στον Αρη ο Τηλ. Βησσαρίου

Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΣΜΟΛ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2024 11:45

Κάτοικος Θεσσαλονίκης είναι πλέον ο Τηλέμαχος Βησσαρίου. Ο 22χρονος Λαρισαίος σμολ φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, ο οποίος τον απέκτησε από την κυπριακή ομάδα του Κεραυνού Στροβόλου.
Με την απόκτηση του Λαρισαίου μπασκετμπολίστα οι «κιτρινόμαυροι» θα ενισχύσουν τον ελληνικό τους κορμό. Εξάλλου, ο ίδιος ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης είχε δηλώσει στη media day για το παιχνίδι με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ πως η ομάδα κινείται με αυτόν τον στόχο. Βέβαια, μετά την απομάκρυνση και του Λευτέρη Μαντζούκα, αυτός ο στόχος έγινε επιτακτικός, μιας και η ομάδα έμεινε με τέσσερις Έλληνες στο ρόστερ της μαζί με τους δύο μικρούς από τις ακαδημίες.


Ο Τηλέμαχος Βησσαρίου ολοκλήρωσε προχθές τη συνεργασία του με τον Κεραυνό Στροβόλου, με τον οποίο έπαιξε στο νικηφόρο ματς επί της γερμανικής Μπραουνσβάιγκ για το FIBA Europe Cup, μετρώντας 5 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 κόψιμο, σε 15:33 συμμετοχής.
Μετά τη λήξη του αγώνα, προχώρησε σε δηλώσεις με τις οποίες αποχαιρετούσε τους ανθρώπους του Κεραυνού, ευχαριστώντας τους για τη συνεργασία.
Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ την οικογένεια Παπαέλληνα για την τιμή που μου έκαναν να αγωνιστώ στον Κεραυνό. Τον κόουτς Κακιούζη για τη βοήθειά του, τον Άγγελο και τους συμπαίκτες μου για αυτούς τους 2 μήνες. Οικογένεια είναι η λέξη που μου έρχεται στο μυαλό μου. Καλή επιτυχία σε όλους τους στόχους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass