Λίγες αλλαγές στην ενδεκάδα…

* ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ 5x5 * ΠΑΣΑΣ: ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΑΕΛ…

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2024 13:10

Του Σωτ. Κέλλα
Το απόλυτο των βαθμών έχει μέχρι τώρα η ΑΕΛ με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και φιλοδοξεί να πετύχει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο Πανθεσσαλικό στάδιο με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, που ακόμη δεν έχει πετύχει νίκη στο Πρωτάθλημα της Super League 2.


Για τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη και τον τεχνικό διευθυντή Ευριπίδη Τσιμπανάκο θα είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, καθώς το 2014 επί προεδρίας Ανδρέα Πάτση πανηγύρισαν την άνοδο της Νίκης Βόλου στη μεγάλη κατηγορία.
Η καλή ΑΕΛ από τη στιγμή που παίζει και πλήρης είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και τα προγνωστικά τη θέλουν εύκολα ή δύσκολα να κερδίζει.
Στον αγωνιστικό χώρο δεν παίζουν τα προγνωστικά, αλλά η αξία των παικτών. Με δεδομένο, όμως, ότι η ΑΕΛ έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις, ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης της δίνει προβάδισμα.
Σχετικά με το αρχικό σχήμα δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές. Πιθανόν θα γίνουν μία ή δύο στον χώρο της άμυνας και των αμυντικών χαφ.
ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΑΕΛ
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ Γιάννης Πασάς και Παναγιώτης Μωραΐτης βρίσκονται στη λίστα με τους τέσσερις πρώτους σκόρερ της Super League 2, με πέντε και τρία γκολ αντίστοιχα, μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής.
Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερ της Super League 2 έχουν ως εξής:
5 γκολ: Γιάννης Πασάς (ΑΕΛ).
4 γκολ: Έλιαν Σόσα (ΑΕΚ Β’).
3 γκολ: Γιώργος Μάναλης (Κηφισιά), Παναγιώτης Μωραΐτης (ΑΕΛ).
***
Ο Γιάννης Πασάς αυτήν τη στιγμή είναι περιζήτητος, αφού μετά από την άσχημη πορεία που είχε με την Καλαμάτα (και λόγω τραυματισμού), επανήλθε δριμύτερος στο σκοράρισμα.
Μάλιστα, τόνισε σε συνέντευξή του σε αθηναϊκή εφημερίδα και πώς θα ανέβει η ομάδα σε σχέση με τους θεωρητικά (αν υπάρχουν...) αντιπάλους της: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι και αυτός ιστορική ομάδα, δείχνει καλή ομάδα. Ο Ηρακλής έχει μείνει πίσω, αλλά είναι νωρίς. Θα πω κάτι που το πιστεύουμε όλα τα παιδιά: Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, θα ανεβεί η Λάρισα. Χωρίς να υποτιμώ καμία άλλη ομάδα».
Μίλησε και για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου λέγοντας τα εξής: «Πάμε στη Νίκη Βόλου. Είναι τοπικό ντέρμπι. Πρέπει να είμαστε αυτοί που μπορούμε. Σίγουρα είναι δύσκολο ματς, αλλά εμείς πάμε για να το κερδίσουμε».
Και πρόσθεσε τα ακόλουθα: «Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η ομάδα λειτουργεί άψογα και φαίνεται αυτό. Έχουμε βάλει 11 γκολ και έχουμε δεχτεί 2. Όμως, είναι νωρίς και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς».
Τέλος, αποκάλυψε ότι στα αποδυτήρια έχει μόνο δυο-τρεις εικόνες και η μία είναι του Αγίου Παϊσίου. Άλλωστε, και τον γιο του Δημήτρη-Παΐσιο τον λένε...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass