Αξιζε τη νίκη η ΑΕΛ Futsal…

ΗΤΤΗΘΗΚΕ, ΩΣΤΟΣΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ‘90 ΜΕ 4-2

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2023 10:30

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα της ΑΕΛ Futsal, η οποία ηττήθηκε με 4-2 στο κλειστό του Αγ. Θωμά από την Αθήνα ’90, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Futsal Super League.


Το τελικό αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα του αγώνα και αδικεί την ομάδα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες, άσκησε πίεση, είχε δύο δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι στην επανάληψη.
Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 12’ με αυτογκόλ του Μάνικου, ενώ στο 15’ ο Ζιάκας διπλασίασε τα τέρματα και στο 17’ ο Στυλιανόπουλος έγραψε το 0-3.
Ο Δημολιός στο 19’ μείωσε σε 1-3 για να λήξει έτσι το πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη οι «βυσσινί» έπαιξαν εξαιρετικά κυνηγώντας την ανατροπή. Αντ’ αυτού οι φιλοξενούμενοι σε αντεπίθεση έκαναν το 1-4 με τον Παούρη στο 22’, ενώ στο 35’ ο Καραμπίνας διαμόρφωσε το τελικό 2-4.
Παρά την ήττα, η εικόνα της ΑΕΛ Futsal ήταν ικανοποιητική κι αυτό φάνηκε στο χειροκρότημα που κέρδισαν οι παίκτες των «βυσσινί» από τους αρκετούς φίλους της ομάδας που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.
ΑΕΛ FUTSAL (Β. Παπακωνσταντίνου): Χορέβας, Δημολιός, Καραμπίνας, Λιλολάρι, Σαΐτης, Τσιάτας, Καπετάνι, Μάνικος, Κολονιώτης, Μπρέλλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass