Ο Giancarlo Fisichella της F1 «αστυνομικός» στη Μύκονο!

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2023 8:41

Η εκδήλωση με σλόγκαν “τρέξε στην πίστα ΟΧΙ στον δρόμο”, που οργάνωσε στη Μύκονο η safe-drive.org είχε και μια πολύ θετική πλευρά για την οδική ασφάλεια, καθώς στο ξεκίνημα των δρώμενων αντί να γίνουν ομιλίες και οι συνήθεις αδιάφοροι χαιρετισμοί από τους υποστηρικτές που ήταν ο Δήμος Μυκόνου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Υπουργείο Τουρισμού, οργανώθηκε με τη βοήθεια της τροχαίας και της αστυνομίας του νησιού ένας έλεγχος για κυκλοφορία χωρίς κράνος, που τελικά ήταν πολύ διαφορετικός από ότι θα περίμεναν οι παραβάτες.
Συγκεκριμένα στον έλεγχο οδηγοί που περνούσαν χωρίς κράνος από το σημείο του καταστήματος επίπλων Chora, έπεσαν στην περίπτωση όπως λέγεται. Αστυνομικοί του υπέδειξαν την παράβαση. Το αρχικό αυστηρό ύφος των αστυνομικών έδωσε τη θέση του σε ανθρώπους της Safe-Drive ενημέρωσαν τον οδηγό ότι αντί για κλήση θα πάρει ένα κράνος να φορέσει και μάλιστα υπογραμμένο από οδηγούς της Formula 1. Ο οδηγός του σκούτερ με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά είδε τον Tonio Liuzzi να υπογράφει ένα ολοκαίνουργιο κράνος, όμως λίγο αργότερα “τα άκουσε” από τον Giancarlo Fisichella που τον επέπληξε έντονα για το γεγονός ότι δεν φορούσε κράνος, πριν τελικά και εκείνος υπογράψει το κράνος και με τα χαμόγελα της αστυνομίας να αφήσουν τον παραβάτη να φύγει φορώντας το.
ΟΙ επόμενοι παραβάτες ξένοι ΚΑΙ Έλληνες, δεν πίστευαν στα αυτιά τους, όταν άκουσαν ότι όχι μόνο γλίτωσαν την κλήση, αλλά θα έφευγαν και με ένα καινούργιο κράνος.
Μια εξαιρετική και διαφορετική πρωτοβουλία οδικής ασφάλειας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass