Νέο δυνατό τεστ για την ΑΕΛ στο Καρπενήσι

*ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ (18:00)

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2023 12:30

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς προβλήματα, συνεχίζει η ΑΕΛ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο ορεινό Καρπενήσι, όπου σε ιδανικές συνθήκες ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης με τους συνεργάτες του, προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο, το οποίο και αναμένεται πως θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Super League 2. Σήμερα στις 6 το απόγευμα οι «βυσσινί» θα δώσουν ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου με την ομάδα των Χανίων, η οποία προετοιμάζεται και εκείνη στο ίδιο μέρος και ασφαλώς ο κ. Γκουτσίδης θέλει να δει μια ακόμα καλύτερη αγωνιστική εικόνα από ό,τι στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ και φυσικά να περιορίσουν τα λάθη, που βέβαια είναι φυσικό να γίνονται τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.


Η ΑΕΛ στα δύο μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια, που έδωσε με την Α.Ε. Κιλελέρ στη Λάρισα και με τους «Πράσινους» στο Καρπενήσι, αν μη τι άλλο κατέδειξε πως τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι σαφώς καλύτερη από ό,τι πέρυσι, με την έννοια πως δεν θα υποπίπτει σε λάθη που στοιχίζουν και θα έχει ακόμα πιο ομαδικό πνεύμα, καθώς κύριος σκοπός είναι σε όλα τα παιχνίδια να διεκδικεί τη νίκη, σεβόμενη τον κάθε αντίπαλό της.
Πάνω από όλα η τεχνική ηγεσία θέλει ο κόσμος να απολαμβάνει την αγαπημένη του ομάδα, τόσο στο AEL FC ARENA όσο και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, κάτι που χρειάζεται μεγάλη υπομονή και πίστωση χρόνου για να γίνει, καθώς υπάρχει το υλικό και, με την κατάλληλη χημεία, μπορεί να γίνει μια ανταγωνιστική ομάδα.
Η ΑΕΛ επιστρέφοντας από το Καρπενήσι, θα αντιμετωπίσει στις 9 Σεπτεμβρίου, πιθανότατα στο AEL FC Arena που θα αποτελέσει φέτος -και πάλι- την πρώτη έδρα της ομάδας, τη Λαμία, η οποία και θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων του πρωταθλήματος της Super League 1.
Όσον αφορά τα Χανιά, θα παραμείνουν στο Καρπενήσι έως τις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ την Πέμπτη 31 του μήνα θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass