ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ:

Δεν με έχει εξοφλήσει η ΑΕΛ για πέρυσι

*«ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ»

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2023 9:00

Αίσθηση προκαλούν χθεσινές δηλώσεις του Θοδωρή Τσιριγώτη, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Λεβαδειακό στην ΑΕΛ και διέψευσε στέλεχος των «βυσσινί» που έκανε λόγο για συζητήσεις και παραμονή στην ομάδα.


Ξεκαθάρισε πως δεν έχει συμφωνήσει να παραμείνει στην ΑΕΛ, η οποία ακόμη δεν τον έχει εξοφλήσει για την περσινή σεζόν. Ο 23χρονος επιθετικός αγωνίστηκε από τον περασμένο Ιανουάριο στη λαρισινή ομάδα και επέστρεψε στους «Πράσινους» της Λιβαδειάς.
Αναλυτικά η δήλωση του Θοδωρή Τσιριγώτη: «Πληροφορήθηκα κάποιες δηλώσεις από στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ που αφορούσαν το όνομά μου και, αν ισχύουν, θα ήθελα με γνώμονα πάντα την αλήθεια και με σεβασμό προς την ΑΕΛ και τους φιλάθλους της να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Αφενός ήταν και θα είναι τιμή μου που αγωνιστικά σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Αφετέρου όμως πώς θα μπορούσα να έχω συμφωνήσει για να συνεχίσω και την επόμενη σεζόν στην ΑΕΛ, από τη στιγμή που εδώ και μήνες δεν έχουν εξοφλήσει τα δεδουλευμένα μου και ακόμη και τώρα δεν παίρνω καμία απάντηση; Η μόνη συζήτηση που γίνεται εδώ και πολύ καιρό με τους ανθρώπους της ΑΕΛ είναι για το πότε θα πληρωθώ τα χρήματα που μου οφείλονται και τίποτα περισσότερο. Σε αυτό το σημείο να προσθέσω ότι πέρυσι, στον δανεισμό μου, ενώ είχα προτάσεις από αρκετές ομάδες, ο Λεβαδειακός ήταν εκείνος που επέμενε να αγωνιστώ στην ΑΕΛ. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας, ώστε να γνωρίζει κι ο κόσμος πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα».
Για την περίπτωση Τσιριγώτη, ο Θωμάς Κυπαρίσσης κατά την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, ανέφερε: «Εμείς είχαμε συμφωνήσει, ο παίκτης ήθελε να μείνει, το ίδιο θέμα είχαμε και με τον Αντράντα. Ο ένας παίκτης ανήκει στον Λεβαδειακό και ο άλλος σε ομάδα της Αργεντινής. Το πρόβλημα υπάρχει με την ομάδα του Λεβαδειακού, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Από την άλλη, σχετικά με τον Αντράντα ήρθαμε σε συμφωνία με την ομάδα του και θα είναι μαζί μας και φέτος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass