Θέλει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά η ΑΕΛ

*ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΡΟΣΤΕΡ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2023 13:05

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Τρεις ακόμα μεταγραφές, προκειμένου να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά η ομάδα, θέλει να κάνει η ΑΕΛ, ώστε να αναχωρήσει με πλήρες ρόστερ στις 17 Αυγούστου για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της με σκληρή δουλειά και καθημερινές προπονήσεις σε ιδανικό περιβάλλον. Οι μεταγραφές αφορούν ένα σέντερ φορ, έναν πλάγιο επιθετικό και έναν μέσο, με τους οποίους έχουν γίνει επαφές και δεν αποκλείεται ίσως και την ερχόμενη εβδομάδα να έχουμε εξελίξεις.
Ήδη, μέχρι τώρα, έχουν αποκτηθεί οι Λεάντρο Οτορμίν (27 ετών, μεσοεπιθετικός), Δημήτρης Στάμου (31 ετών, αμυντικός), Στέργιος Παρασκευάς (22 ετών, αμυντικός), Σπύρος Ρούσης (21 ετών, επιθετικός), Θεόδωρος Βενετικίδης (22 ετών, τερματοφύλακας), Θανάσης Γιανναράκης (24 ετών, αμυντικός) και Γιώργος Παπαδόπουλος (21 ετών, αμυντικός).
Ενδεχομένως να προωθηθούν και παίκτες από την ομάδα της Κ-19, που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία και θα αξιολογηθούν ανάλογα, ενώ θα υπάρχει συνεργασία του τεχνικού Παναγιώτη Γκουτσίδη με τους υπεύθυνους των ομάδων Κ-19 Ζήση Ζιάγκα και Κ-17 Κώστα Νεμπεγλέρα, για την εξέλιξη που θα έχουν ποδοσφαιριστές των συγκεκριμένων τμημάτων.
ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ
Εν τω μεταξύ, οριστικοποιήθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» θα αντιμετωπίσουν ως γνωστόν την Α.Ε. Κιλελέρ του Κώστα Κατσάρα, που θα αγωνίζεται τη σεζόν 2023-2024 στη Γ’ Εθνική (2ος όμιλος), την Κυριακή 13 Αυγούστου 2023, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστή η έδρα της φιλικής αναμέτρησης.
Πιθανόν αυτό το φιλικό να διεξαχθεί στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων ή στο στάδιο Αλκαζάρ, που θα έχουν ως έδρα οι «κιτρινόμαυροι» του Κιλελέρ.
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
Έως την Τετάρτη 9 Αυγούστου και ώρα 12:00 παρατάθηκε για τις ομάδες της Super League 2 η προθεσμία υποβολής δήλωσης συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας. Η αρχική προθεσμία εξέπνεε χθες και η ΑΕΛ θα γνωρίζει πότε θα παίξει στη συγκεκριμένη διοργάνωση την ερχόμενη εβδομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass