Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό του «Los Cabos Open»

*ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΜΙΝΟΡ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2023 10:40

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά «Los Cabos Open», που είναι «250άρι» και ολοκληρώνεται σήμερα στο Μεξικό, καθώς στον ημιτελικό επικράτησε του Μπόρνα Τσόριτς με 2-0 σετ (6-3, 6-2).


Ο Έλληνας πρωταθλητής (Νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη) μπήκε αποφασισμένος να μην... ξαναζήσει το «θρίλερ» του προημιτελικού με τον Τζάρι και αφού διατήρησε το σερβίς του μέχρι και το πέμπτο game, έκανε break στον Μπόρνα Τσόριτς (Νο 15 στον κόσμο), προηγήθηκε με 4-2 και έφθασε με άνεση στην κατάκτηση του πρώτου σετ, μετά από 38 λεπτά αγώνα.
Συνεχίζοντας με... άγριες διαθέσεις και στο δεύτερο σετ, ο «Tsitsifast» έκανε break στο πρώτο game και διατηρώντας το σερβίς του προηγήθηκε του Κροάτη με 3-1, ενώ αμέσως μετά ο Ελληνας τενίστας «έσπασε» και πάλι το σερβίς του Τσόριτς, για να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα. Η συνέχεια, είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Τσιτσιπά να φθάνει με χαρακτηριστική άνεση στην επικράτηση, μετά από 35 λεπτά.
Αντίπαλος του Τσιτσιπά στον σημερινό τελικό του τουρνουά, θα είναι ο Αυστραλός, Αλεξ Ντε Μινόρ, ο οποίος επικράτησε στον -χρονικά- πρώτο ημιτελικό του Γερμανού, Ντομινίκ Κέπφερ με 6-2, 6-7(5), 6-1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass