Ετοιμη για τη νέα πρόκληση η Α.Ε. Κιλελέρ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2023 12:10

Σε μια χρονιά ορόσημο στην ποδοσφαιρική της διαδρομή η Α.Ε. Κιλελέρ δηλώνει έτοιμη για τη νέα πρόκληση. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Κώστα Κατσάρα δίνει ραντεβού με την Ιστορία καθώς θα μετέχει για πρώτη φορά από την ίδρυσή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αποτελώντας παράλληλα τον μοναδικό εκπρόσωπο του νομού στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα τη νέα αγωνιστική σεζόν.


Οι υπεύθυνοι του συλλόγου φιλοδοξούν να συνεχίσουν την πολύ καλή εικόνα των τελευταίων ετών και παραμένουν πιστοί στο μοντέλο που έχουν δημιουργήσει και το οποίο αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχία. Μόνο που αυτή τη φορά η διαφορά θα έγκειται στο ότι η ομάδα δεν θα έχει βλέψεις πρωταθλητισμού όπως πέρσι, αλλά θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία μέσα από μία αξιοπρεπή πορεία.
Για τον λόγο αυτό η διοίκηση του συλλόγου ανανέωσε τη συνεργασία της με τον τεχνικό Κώστα Κατσάρα και παράλληλα πλαισίωσε το προπονητικό τιμ με τους Βαγγέλη Κολιό (γυμναστής) και Ευριπίδη Βακουφτσή (προπονητής τερματοφυλάκων), ενώ παράλληλα διατήρησε τον βασικό κορμό της ομάδας και κυρίως τους παίκτες εκείνους που μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στη νέα προσπάθεια.
Ένα από τα καινούργια στοιχεία για την Α.Ε. Κιλελέρ είναι ότι θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το στάδιο Αλκαζάρ.

ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΧΗΜΑ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Για μας η νέα χρονιά είναι μια όμορφη πρόκληση γιατί για πρώτη φορά η ομάδα θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Παράλληλα είναι και η συγκυρία τέτοια που η Α.Ε. Κιλελέρ θα είναι τη νέα χρονιά η μόνη ομάδα νομού στη συγκεκριμένη κατηγορία.
Αυτό σημαίνει έξτρα κίνητρο κυρίως για τους ποδοσφαιριστές και με δεδομένο ότι η ομάδα θα παίζει στο Αλκαζάρ, θα τους βλέπουν περισσότερα ποδοσφαιρικά μάτια με ό,τι αυτό συνεπάγεται ιδιαίτερα δε τους νέους ηλικιακά οι οποίοι θα είναι πάρα πολλοί στην ομάδα» επισήμανε ο τεχνικός Κώστας Κατσάρας μιλώντας για τη νέα σεζόν και πρόσθεσε: «Ο στόχος μας είναι να παίξει η Α.Ε. Κιλελέρ καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο και να είναι στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, ώστε να μην κοιτάει κάτω. Φυσικά θα είναι πολύ δύσκολη η κατηγορία από τη στιγμή που θα υπάρχουν μόνο τέσσερις όμιλοι που σημαίνει μεγάλα και περισσότερα ταξίδια, οι αντίπαλοι θα είναι έμπειρες, δυνατές και ιστορικές ομάδες, αλλά και η δική μας ομάδα θα είναι ανταγωνιστική. Αισιοδοξούμε να πάνε όλα καλά.
Αυτό που λέω πάντα είναι ότι βασικό συστατικό σε έναν σύλλογο είναι η διοίκηση και εμείς έχουμε την καλύτερη διοίκηση, η οποία μας παρέχει τα πάντα. Είναι κύριοι σε όλα» κατέληξε ο τεχνικός της Α.Ε. Κιλελέρ.
ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΗΜΕΡΙΑ
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Φτάρας υπογράμμισε τα εξής:
«Θα κινηθούμε στο ίδιο μοτίβο, αλλά όχι σε φάση πρωταθλητισμού. Κρατήσαμε τον Κώστα Κατσάρα στην τεχνική ηγεσία μετά από μια επιτυχημένη χρονιά και προσθέσαμε κυρίως νεαρά παιδιά γιατί θέλουμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό και νεανικό σύνολο. Από την περσινή ομάδα διατηρήσαμε τον βασικό κορμό 9-10 παικτών που μπορούν να βοηθήσουν τη φετινή προσπάθεια.
Πάμε σε καινούργια λημέρια. Αρκετές μετακινήσεις, ιστορικές ομάδες θα βρεθούν απέναντί μας σε μια δύσκολη κατηγορία, αλλά αυτό δεν μας πτοεί. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή και τους παίκτες μας, πιστεύω θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουμε να πλασαριστούμε πάνω από τη μέση της βαθμολογίας για να μην κινδυνέψουμε.
Η ομάδα θα παίξει στο Αλκαζάρ και περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου, η οποία θα είναι πολύτιμη στην προσπάθεια που κάνουμε. Άλλωστε η Α.Ε. Κιλελέρ θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος του νομού στη Γ’ Εθνική. Εύχομαι η χρονιά να κυλήσει ομαλά, χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα» κατέληξε ο κ. Φτάρας.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Αποκτήθηκαν: Μισιρλής (τερματοφύλακας από τη Νίκη Βόλου), Μπεκτέσι (τερματοφύλακας από τον Δωτιέα Αγιάς), Φουρκιώτης (στόπερ από τον Απόλλωνα Λάρισας), Φώλιας (χαφ, από την Πελασγιώτιδα), Κούκος (ακραίος από τον ΠΟΕ) και Κυρίτσης (ακραίος, από τον Φαλανιακό).
Αποχώρησαν: Ντιντής Στ., Κουτσιρίμπας, Ντιντής Θ., Αργύρης, Αναγνώστης, Παπαχρήστος, Χριστοδούλου και Κουβελάς.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
9/8, με Βατανιακό
13/8, με ΑΕΛ
19/8, με Μαγνησιακό
23/8, με Τσαριτσάνη
26/8, με Νίκη Βόλου
2/9, με Αγία Άννα

Τι είπαν οι παίκτες

DSC_7825.jpg

Αθ. Παπαγεωργίου:
Μία νέα πρόκληση για την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε είμαστε ανταγωνιστικοί και να κρατηθούμε πάνω από τη μέση της βαθμολογίας για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής.

DSC_7830.jpg

Β. Κατσαμάγκας:
Η ομάδα δίνει το «παρών» για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική. Μία δύσκολη και απαιτητική κατηγορία. Είμαστε μία νεαρή ηλικιακά ομάδα και δουλέψουμε σκληρά για να κλείσει και η νέα χρονιά με θετικό πρόσημο.

DSC_7834.jpg

Β. Παπαγεωργίου:
Εύχομαι η χρονιά να κυλήσει ομαλά, χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία καλή πορεία και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην επίτευξη του στόχου της παραμονής μέσα από το γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass