×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/344308

«Κατά ριπάς» ενίσχυση του Οικονόμου Τσαριτσάνης

* ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2023 12:20

«Κατά ριπάς» συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του Οικονόμου Τσαριτσάνης, ο οποίος ενέταξε στη δύναμή του άλλους δύο ποδοσφαιριστές, φθάνοντας μέχρι τώρα τον αριθμό των φετινών του αποκτημάτων σε επτά.


Στο έμψυχο υλικό των «πρασίνων» προστέθηκαν:
* Ο 21χρονος μέσος Απόστολος Φουρτούνας, ο οποίος ήταν αρχηγός της Δόξας Αργυροπουλίου κατά την περυσινή πορεία πρωταθλητισμού στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΛ, ενώ είχε ξεκινήσει την χρονιά ως παίκτης του ΠΟ Ελασσόνας.
* Ο 18χρονος ακραίος επιθετικός Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου που ανήκε στην Αστραπή Νέας Πολιτείας, ενώ κατά την αμέσως προηγούμενη περίοδο ήταν βασικό στέλεχος στην Μικτή Νέων του Νομού. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Κωνσταντίνου διέκοψε για ένα διάστημα τη συστηματική ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, προκειμένου να δώσει εξετάσεις οι οποίες είχαν αίσιο αποτέλεσμα και τον οδήγησαν στην εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή
Λάρισας.
ΚΑΙ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΕΝΟΨΕΙ
Την πραγματοποίηση χοροεσπερίδας αποφάσισε η διοίκηση του Οικονόμου με στόχο την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, αλλά και την παροχή στους φιλάθλους της δυνατότητας να περάσουν μία αξέχαστη βραδιά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Αυγούστου στην πλατεία Τσαριτσάνης.

Gallery άρθρου

{gallery}344308{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass