Αρχίζει το διεθνές «ταξίδι» του ο Ποδηλατικός Γύρος Θεσσαλίας

ΕΓΚΩΜΙΑ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΣΑΪΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2023 11:15

Άρχισε, πολύ νωρίς, το διεθνές «ταξίδι» στα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Ποδηλατικού Γύρου Θεσσαλίας που θα γίνει από τις 25 έως τις 27 Αυγούστου και θα αποτελέσει το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού, αφού συμμετέχουν ποδηλάτες από 14 χώρες, αριθμός που είναι εντυπωσιακός για το ξεκίνημα μιας διοργάνωσης που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός.


Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Θεσσαλίας είναι ένα αθλητικό γεγονός που εμπνεύστηκε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ειδικά ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, μετά το αποτύπωμα που άφησε ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας.
Λεπτομέρειες του γύρου, όπως η ακριβή διαδρομή, ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί, κάτι που αναμένεται να γίνει στην επίσημη παρουσίαση της διοργάνωσης που θα γίνει από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και άλλους εμπλεκόμενους.
Η ιταλική ιστοσελίδα www.inbici.net που ασχολείται με το ποδήλατο ήδη έγραψε για τη διοργάνωση, δείχνοντας ότι αμέσως αγκαλιάστηκε από τη διεθνή ποδηλατική κοινότητα, που αυτήν την περίοδο απολαμβάνει τον γύρο της Γαλλίας.
Το κείμενο αναφέρει τα εξής: «Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία για τον 1ο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Θεσσαλίας που διοργανώνεται στις 25, 26 και 27 Αυγούστου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Ένα όραμα που ξεκίνησε λίγο μετά το διεθνές Tour of Hellas παίρνει σάρκα και οστά!
Άλλη μια μεγάλη ποδηλατική διοργάνωση γεννήθηκε στη Θεσσαλία. Από 25 έως 27 Αυγούστου η καρδιά της αγωνιστικής ποδηλασίας θα χτυπήσει ξανά στη Θεσσαλία, μέσα από τις διαδρομές του Γύρου Θεσσαλίας, που θα υποδεχτεί αθλητές από δεκατέσσερις χώρες και που θα ποδηλατήσουν σχεδόν όλη τη Θεσσαλία, ξεκινώντας από τον Βόλο και από εκεί στα Τέμπη, Ελασσόνα, Τρίκαλα και Καρδίτσα!
Ο Γύρος της Θεσσαλίας είναι ο αγώνας που πρέπει να αναδείξει περαιτέρω την πρώτη αθλητική περιοχή της χώρας, εξοπλισμένη με ποδηλατική εκπαίδευση.
Η Θεσσαλία έχει το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα του σύγχρονου και ασφαλούς οδικού δικτύου, κατάλληλου για αγώνες ποδηλασίας χάρη στο σύγχρονο δίκτυο αθλητικών υποδομών και τη δημιουργική και αποτελεσματική συνεργασία που έχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας με όλες τις Ομοσπονδίες της Ελλάδας και ιδιαίτερα με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας».
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός δήλωσε τα εξής: «Πρόκειται για έναν Διεθνή Ποδηλατικό Αγώνα που θα ενθουσιάσει ευχάριστα τους πάντες στον δρόμο του, καθώς θα ενισχύσει την τοπική αθλητική οικογένεια, την κοινωνία και την επιχειρηματικότητα ταυτόχρονα και θα θέσει τις βάσεις για άλλες μεγάλες διοργανώσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass