Ενα σερί λίγο πριν το τέλος κράτησε ζωντανή την Ομόνοια

ΣΤ. ΤΖΗΜΑΣ: Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΜΑΣ - ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2023 10:10

Η Ομόνοια κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής τερματίζοντας δεύτερη στα πλέι-άουτ του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Ο στόχος επετεύχθη -μετά την άνοδο που προηγήθηκε την περσινή σεζόν- ωστόσο η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη. Τα εμπόδια μεγάλα, κυρίως λόγω σοβαρών τραυματισμών παικτών, ωστόσο το συγκρότημα του Στέλιου Τζήμα (φωτ.) με ένα νικηφόρο σερί στα τελευταία παιχνίδια (ολοκλήρωσε αήττητη τα πλέι-άουτ με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες) έδειξε ότι είχε το σθένος να πετύχει αυτό που ήθελε.

Πλέον βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία τη νέα σεζόν και ευελπιστεί να συγκροτήσει ένα σύνολο που θα στηρίζεται στα νέα παιδιά με την παρουσία ωστόσο και ορισμένων έμπειρων παικτών, το οποίο θα παρουσιάσει ένα αξιοπρεπές και ανταγωνιστικό πρόσωπο.
Σύμφωνα με τον τεχνικό Στέλιο Τζήμα, που συνεχίζει στο «τιμόνι» της ομάδας, η φετινή χρονιά είχε θετικό πρόσημο. Όπως είπε χαρακτηριστικά «η Ομόνοια ξεκίνησε τη φετινή χρονιά με στόχο τη γρήγορη και άνετη παραμονή στην κατηγορία. Όμως λόγω κάποιων προβλημάτων, κυρίως τραυματισμών στην επιθετική γραμμή, δεν είχαμε το εύκολο γκολ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποχωρήσουμε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα έδειξε ότι στα δύσκολα ήταν ακόμα πιο πολύ ενωμένη και έτσι με ένα εντυπωσιακό σερί τις τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής. Επομένως μπορώ να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι γιατί ανταπεξήλθαμε στις απαιτήσεις τις κατηγορίας και πετύχαμε τον στόχο μας».

ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ
«Η ομάδα θα παραμείνει πιστή στη φιλοσοφία της έχοντας αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές με όρεξη και διάθεση για καλό ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα υπάρχουν και ορισμένοι παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας με αξιόλογη πορεία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που μεταλαμπαδεύουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους νεότερους. Στόχος και φέτος είναι το καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, όπως μας αρέσει να παίζουμε και φυσικά να καταλάβουμε τη θέση που μας αναλογεί και μας αξίζει στον βαθμολογικό πίνακα. Για τον λόγο αυτόν το 80% από το ρόστερ της φετινής σεζόν θα παραμείνει και στο νέο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα θα γίνουν κάποιες στοχευμένες 4-5 ποδοσφαιριστών νεαρών, αλλά και πιο έμπειρων προκειμένου να ενισχυθούμε εκεί που χρειάζεται.
Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου έχοντας προγραμματίσει τα ανάλογα φιλικά, ούτως ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο».   

Η ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΦΕΡΕ ΚΑΡΠΟΥΣ
«Εν κατακλείδι, θα ήθελα να επισημάνω ότι η ομάδα δούλεψε παρά πολύ τη φετινή χρονιά, έχοντας στις τάξεις της ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που κατάφεραν σιγά-σιγά να δημιουργήσουν ένα δυνατό κράμα, κάτι που φάνηκε στις τελευταίες αγωνιστικές. Τη νέα σεζόν ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε από εκεί που σταματήσαμε φέτος. Εξαιρετικοί χαρακτήρες, οικογενειακό κλίμα και όρεξη για ποδόσφαιρο χωρίς τραυματισμούς».
ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Ομόνοια πέτυχε 6 νίκες και παράλληλα είχε 3 ισοπαλίας και 9 ήττες, συγκεντρώνοντας 21 βαθμούς με τέρματα 15-23. Στα πλέι-άουτ ολοκλήρωσε τη διαδικασία αήττητη με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, κερδίζοντας 11 βαθμούς με τέρματα 12-3. Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχτηκε ο Βασίλης Νταφόπουλος με 7 γκολ, ο οποίος μάλιστα έχασε σχεδόν έναν γύρο λόγω τραυματισμού.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass