Πρωταθλήτρια Champions League η ομάδα του Sherlock-Bατόμουρο

*ΣΤΟ 12ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 7x7 ΤΟΥ OLYMPIC PARK *ΟΙ VALEDES-BOOKALI ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ EUROPA LEAGUE ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΙ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΟ CONFERENCE LEAGUE ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2023 12:20

Τον τίτλο του πρωταθλητή Champions League στο 12ο Πανθεσσαλικό τουρνουά ποδοσφαίρου 7x7 του Olympic Park πανηγύρισε το Sherlock-Bατόμουρο κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης το Auto Center Βλησαρούλη/Φανοποιείο Δημόπουλου με 5-4. Νικήτρια στον τελικό του Europa League αναδείχτηκε η ομάδα Valedes-Bookali που νίκησε το Brother’s με 9-1, ενώ στο Conference League το τρόπαιο κατέκτησαν τα Βυσσινί Τσακάλια με 4-2 επί της Laris Saint Germain.


CHAMPIONS LEAGUE
Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι το Sherlock-Bατόμουρο έκαμψε την αντίσταση του Auto Center Βλησαρούλη/Φανοποιείο Δημόπουλου μετά από ανατροπή. Το Auto Center Βλησαρούλη/Φανοποιείο Δημόπουλου προηγήθηκε με τον Λάιο (0-1), ο Ιωαννίδης ισοφάρισε σε 1-1, ξανά ο Λάιος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (1-2), για να απαντήσει εκ νέου ο Ιωαννίδης ισοφαρίζοντας σε 2-2. Ο Μούτσα Μπλέντι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο Auto Center Βλησαρούλη/Φανοποιείο Δημόπουλου (2-3), ο Μπλατσέρης ισοφάρισε σε 3-3, ενώ στη συνέχεια ο Ηλ. Πανταζής έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στο Sherlock-Bατόμουρο (4-3) και ο Αργύρης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-3. Το τελικό 5-4 διαμόρφωσε ο Γελαλής.
AUTO CENTER ΒΛΗΣΑΡΟΥΛΗΣ/ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: Κούλπας, Μπλέντι, Γελαλής, Βλησαρούλης, Λάιος, Αναστασίου, Κατσιάνος, Γκαραλιάκος, Μπατζελας, Κρικώνης, Κολλάτος, Δημόπουλος, Νότας, Κοτσιανούλης.
SHERLOCK ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ: Κωνσταντίνου, Πανταζής, Χατζηλιάδης, Πλης, Σούλης, Περδίκης, Κατσαμάγκας, Μπλέντι Σέσι, Λάλλος, Αργύρης, Μπλατσέρης, Πανταζής Ηλ., Ιωαννίδης, Τσάκας, Πρίφτης.EUROPA LEAGUE
Πιο εύκολα εξελίχτηκαν τα πράγματα στο Europa League για την ομάδα Valedes-Bookali, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Πράπα για το Brother’s (0-1), πέρασε στη συνέχεια στην αντεπίθεση και χάρη στα γκολ των Ντιντή 3, Ελέζι 2, Λυγούρα και Δάσσιου, αλλά και στα δύο αυτογκόλ των Βράκα και Πατσούρα επιβλήθηκε εύκολα με 9-1.
BROTHER’S: Βακουφτσής, Πατσούρας, Μπάκας, Κακαζούκης, Ν. Βράκας, Χρ. Βράκας, Καλτσάς, Μάνικος, Πράπας
BOOKALI VALEDES: Σάρα, Τσιντώτας, Ντιντής, Φακίτσας, Ι. Δάσιος, Δ. Δασιος, Νικολακούλης, Ελέζι, Λυγούρας, Κοβούσογλου.
CONFERENCE LEAGUE
Τέλος στο Conference League τα Βυσσινί Τσακάλια πανηγύρισαν με ανατροπή την κατάκτηση του τροπαίου (4-2). Η Laris Saint Germain προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ του Καραμπλή, για να απαντήσουν τα Βυσσινί Τσακάλια με τον Ρούση που πέτυχε χατ-τρικ και τον Καλογιάννη.
LARIS SAINT GERMAIN: Θελούρας, Καραμπλής, Ε. Παπανικολάου, Β. Παπανικολάου, Πότσης, Μπακοά, Μικερτζής, Νάκος, Φραχόλι.
ΒΥΣΣΙΝΙ ΤΣΑΚΑΛΙΑ: Δάσσιος, Άκ. Μανίκας, Ρούσης, Ελ. Μανίκας, Καλαϊτζίδης, Αζούγκας, Μίσσας, Καραγιάννης, Παλάντζας, Παναγιωτόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass