Η ΑΕΛ συζητάει με 27χρονο Ουρουγουανό...

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2023 12:00

Η ΑΕΛ συζητάει με 27χρονο Ουρουγουανό που έχει εμπειρία από Λατινική Αμερική, καθώς αγωνίστηκε και σε ομάδες του Μεξικού και της Αργεντινής, αλλά όχι της Ευρώπης.
Πρόκειται για τον Λέαντρο Οτορμίν που γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 1996 και παίζει στη Λίβερπουλ Ουρουγουάης (15 συμμετοχές, 9 βασικός και 3 γκολ), ενώ στο παρελθόν αγωνιζόταν στη Νασιονάλ.


Έκανε δύο καλές χρονιές το 2020 και το 2021 με τη Σίτι Τόρκε και την Τσέρο Λάργκο. Τον απέκτησε η Νασιονάλ, αλλά δεν τον κράτησε πολύ και τον έδωσε δανεικό στη Ντεφένσο της Αργεντινής.
Κάθε χρόνια παίζει σε διαφορετική ομάδα και σύμφωνα με το Transfermarkt η τιμή του είχε φτάσει στις 700.000 ευρώ, αλλά τώρα έπεσε στις 500.000 ευρώ.
Το 2016-17 έπαιξε στη Βενάντος στη δεύτερη κατηγορία του Μεξικού. Μεταξύ 2017 και 2019 αγωνίστηκε στη Β’ Νασιονάλ Εθνική Γ’ Κατηγορία και υπέστη ρήξη χιαστού, αλλά το ξεπέρασε εντελώς και φάνηκε από το γεγονός ότι η Νασιονάλ τον απέκτησε ξανά το 2022, ενώ όταν τον έδωσε δανεικό στην Αργεντινή έβαλε ρήτρα 700.000 ευρώ!
Σε δηλώσεις του για τη θέση που παίζει είπε: «Το να παίζω πίσω από το εννιά μού ταιριάζει πολύ, έχω ήδη παίξει εκεί στην Τσέρο Λάργκο και έχω προσαρμοστεί και νιώθω πολύ άνετα. Αναμφίβολα, μου αρέσει επίσης να παίζω λίγο πιο ψηλά, κάνοντας περισσότερες διαγώνιες πάσες, αλλά η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι άνετα πίσω από το εννιά, γνωρίζοντας ότι η μπάλα μπορεί να πάει σε έναν συμπαίκτη αν με ξεπεράσει και επίσης να κρατώ την μπάλα και να μπορώ να δείξω τον εαυτό μου για να δώσω γρήγορη υποστήριξη στο εννιά».
Αναδείχθηκε πρωταθλητής Ουρουγουάης το 2014-2015 με τη Νασιονάλ αφού ξεκίνησε να παίζει από τις ακαδημίες της, αλλά και πρωταθλητής στη Β’ Ουρουγουάης το 2019 με τη Σίτι Τόρκε.
Έχει χριστεί διεθνής με τις εθνικές ομάδες U-17 και U-20 της χώρας του.
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass