Πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ 2-0 ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΙΣΑΡΙΘΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ Α’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2023 12:20

Την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 1ο Όμιλο του Πανελλήνιου-Παγκύπριου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Α/Θμιας Εκπαίδευσης, που διεξάγεται φέτος στη Βέροια με την επωνυμία «24α Ακριτίδεια» και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, πανηγύρισε χθες η ομάδα της Λάρισας, η οποία επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής της Ημαθίας με 2-0.

Έτσι, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του νομού ολοκλήρωσε αήττητο τις υποχρεώσεις του στην α’ φάση της διοργάνωσης και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά που θα διεξαχθούν σήμερα το πρωί (στα προημιτελικά προκρίνονται οι πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και οι τρεις καλύτερες δεύτερες).
Η λαρισινή ομάδα δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη, καθώς είχε τον έλεγχο της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης χωρίς να επιτρέψει στον αντίπαλό της να γίνει απειλητικός.
Έτσι, στο 10ο λεπτό ο Κατσάρας με ωραίο δυνατό συρτό στο έγραψε το 1-0, ενώ στο 55’ ο Χατζής με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
ΛΑΡΙΣΑ (Θ. Βουτυρίτσας-Ι. Μυλωνάς): Τζουβάρας, Βλαχόπουλος, Κατσάρας, Χαλιαμάλιας, Κωσταρέλος, Μπακαρτζής, Καρακάνος, Κοτσίρας, Σπαθής, Μυλωνάς Γ., Μπουρίκας (Βίτκος, Μπελιάς, Βολιώτης, Χατζής, Βαρελάς, Νίκου, Κυρίτσης)

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Φθιώτιδα-Λάρισα    1-2
Πρέβεζα-Ημαθία    1-4
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Φθιώτιδα-Ημαθία    2-4
Πρέβεζα-Λάρισα    0-4
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ημαθία-Λάρισα    0-2
Πρέβεζα-Φθιώτιδα

 

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ
Λάρισα    8-1    9
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ημαθία    8-5    6
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Φθιώτιδα    3-6    0
Πρέβεζα    1-8    0

 

ΞΑΝΑ ΜΕ ΗΜΑΘΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
Τον χθεσινό της αντίπαλο, δηλαδή την Ημαθία, θα αντιμετωπίσει ξανά σήμερα στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης η ομάδα της Λάρισας. Αυτό προέκυψε, καθώς σύμφωνα με την κλήρωση ο 1ος του 1ου Ομίλου, ήτοι η Λάρισα, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον καλύτερο 2ο (και από τους πέντε Ομίλους) που τελικά αναδείχτηκε η Ημαθία.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα στις 10:00 το πρωί. Η ομάδα που θα νικήσει θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στην ημιτελική φάση τον νικητή του αγώνα Τρίκαλα-Κοζάνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass