Ο Κ. Νεμπεγλέρας προ των πυλών του Δωτιέα Αγιάς

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο Κ. ΜΑΓΓΟΣ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2023 12:15

Αλλαγή σκυτάλης λαμβάνει χώρα στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς. Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Κώστα Μάγγο, ο Λαρισαίος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του για επαγγελματικούς λόγους όπως ο ίδιος επισήμανε.

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» έκανε δεκτή την παραίτησή του, ευχόμενη ό,τι καλύτερο στον ίδιο στη συνέχεια της προπονητικής του πορείας και βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Από την πλευρά του ο Κώστας Μάγγος ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Συράκη, αλλά και το Δ.Σ. των «ερυθρολεύκων» και ευχήθηκε τα καλύτερα και κάθε επιτυχία στην ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Κώστα Νεμπεγλέρα, με τον οποίο οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και η συμφωνία συνεργασίας -εκτός απροόπτου- είναι θέμα χρόνου. Ο Κώστας Νεμπεγλέρας τη φετινή σεζόν (2022-23) κάθισε στον πάγκο του Αχιλλέα Φαρσάλων (που τερμάτισε στη 2η θέση), αλλά αποχώρησε μετά την 24η αγωνιστική, ενώ τη σεζόν 2021-22 θήτευσε στον Φαλανιακό με τον οποίο κατέκτησε τη 2η θέση.
Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass