Ελεύθερα και ό,τι βγει…

Η ΑΕΛ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔ. - ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΓΚΜΠΟΕ ΚΑΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2023 12:00

Του Σωτ. Κέλλα
Ελεύθερα και ό,τι βγει θα παίξει η ΑΕΛ σήμερα στην Καρδίτσα στις 5 μ.μ. με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 και ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης (η τυπική ανακοίνωση απομένει για την παραμονή του νέα χρονιά) παρότι έκανε χθες οικογενειακό διπλό, δεν έδειξε τις προθέσεις του για το αρχικό σχήμα.

Σίγουροι θεωρούνται μόνο οι: Τσιριγώτης, Πεντρόσο, Μαξιμένκο, Αντράντα.
Στη διάθεση του προπονητή δεν θα βρίσκονται οι τραυματίες Θεοδωρόπουλος, Βλιώρας, Ηλιάδης και σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΛ θα προφυλαχθούν Όγκμποε, Γκοτζαμανίδης, ενώ ο Γαρουφαλιάς είναι εκτός πλάνων, όπως σύμφωνα με πληροφορίες και ο Γλυνός.
Οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν κατέλυσαν σε ξενοδοχείο και θα γευματίσουν σήμερα το μεσημέρι όλοι μαζί και μετά θα αναχωρήσουν για την Καρδίτσα, όπου θα είναι το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης, είναι οι: Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Καλουτσικίδης, Θ. Παπαγεωργίου, Κοσσονού, Μαϊδανός, Μαξιμένκο, Κόλα, Γωγουβίτης, Μιλτιάδης, Αντράντα, Ζησούλης, Κ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Πλέγας, Νικολιάς, Μαυριάς, Νίνο, Πεντρόσο και Τσιριγώτης.

 

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Αναγέννησης Καρδίτσας για το παιχνίδι που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας. Χθες το πρωί οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας προπονήθηκαν και στη συνέχεια ο προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή. Οι είκοσι ένα ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Περικλής Αμανατίδης, είναι οι: Γκέκας, Τσέλιος, Σταμόπουλος, Δημόπουλος, Γκόλιας, Αναστασόπουλος, Σκόνδρας, Αλιατίδης, Κοζορώνης, Λαγός, Γιάκος, Μπάλλας, Μπούζας, Κορέλας, Θεολόγης, Ζάγγος, Πολίτης, Γκίνης, Αθανασιάδης, Μπάτροβιτς, Ελιβέλτο. Εκτός αυτής έμειναν οι τραυματίες Βερνάρδος και Ξύδας, καθώς και οι Οικονόμου, Γκαντής.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο 33χρονος ρέφερι, Βασίλης-Απόστολος Αργυρός (Πέλλας) θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2022-2023 στην εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Βέροιας (19/05) για τη Super League 2 και στην εντός έδρας νίκη 2-0 επί του Θεσπρωτού (04/12/2022) για τη Super League 2. Βοηθοί του θα είναι ο Θανάσης Μποζατζίδης (Μακεδονίας) και ο Αργύρης Νταβέλας (Μακεδονίας). Τέταρτος θα είναι ο Στέλιος Λεωνίδας (Τρικάλων) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Θάνος από την Ε.Π.Σ Ηπείρου.

 

ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ
Δεκατέσσερις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, η Αναγέννηση Καρδίτσας και η ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας. Η προϊστορία ευνοεί την Αναγέννηση Καρδίτσας στα παιχνίδια με την ΑΕΛ, όταν είναι γηπεδούχος. Οι «βυσσινί» μετρούν τέσσερις νίκες, οι γηπεδούχοι πέντε, ενώ πέντε παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ΑΕΛ με 14-13.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass