Βαριές ποινές στον Απόλλωνα Λαρ.

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2023 12:10

Τρεις μήνες μετά την αποχώρηση του Απόλλωνα Λάρισας από τη Super League 2 ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε να επιβάλλει ποινές στην ΠΑΕ τον μεγαλομέτοχο αυτής, Παναγιώτη Μαντζανά και τον πρόεδρο Αλέξανδρο Ιωσηφίδη.

Οι Λαρισαίοι όπως προβλέπει ο Κ.Α.Π. υποβιβάζονται στην Α’ ΕΠΣΛ, ενώ παράλληλα επιβλήθηκε πρόστιμο 100 χιλιάδων στον Μαντζανά, 100.000 στον Ιωσηφίδη και 100.000 στην ΠΑΕ. Η σχετική απόφαση:
«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
Δέχεται ότι η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση. Τιμωρεί την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας σε άμεσο υποβιβασμό στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Ν. Λάρισας. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, χρηματική ποινή 100.000€. Επιβάλλει στον πρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Αλέξανδρο Ιωσηφίδη του Ιωάννη, χρηματική ποινή 100.000€. Επιβάλλει στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Παναγιώτη Μαντζανά του Φωτίου, χρηματική ποινή 100.000€. Ορίζει ότι τα αποτελέσματα των αγώνων, τους οποίους η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, έδωσε στο πρωτάθλημα της Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 μέχρι τις 15/3/23 είναι ισχυρά. Ορίζει ότι όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας από τις 15/3/2023 έως και τη λήξη του πρωταθλήματος της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 θεωρείται ότι έχουν κερδηθεί από τις αντίπαλες ομάδες με σκορ 3-0».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass