Κερδίζει για να ελπίζει…

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ (17:00) - ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2023 11:45

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία… Χιλιάδες φορές έχουμε δει τη συγκεκριμένη έκφραση και αυτό ισχύει σήμερα για τον Ηρακλή Λάρισας, ο οποίος στη …μάχη της χρονιάς, αντιμετωπίζει στις 17:00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, τον Μακεδονικό.


Παιχνίδι το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της Super League 2 και παρουσιάζει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι «κυανόλευκοι» θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν σε παραμονή στην κατηγορία.
Απέναντι σε μια ομάδα, που επίσης χρειάζεται βαθμοφόρο αποτέλεσμα, ώστε να μείνει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
Είναι ένα ματς «ζωής και θανάτου», με τους παίκτες της λαρισινής ομάδας να συνειδητοποιούν πως αποτελεί μονόδρομος, η νίκη και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα θεωρηθεί ως καταδικαστικό.
Αναγκαία θεωρείται και η συμπαράσταση των Λαρισαίων φιλάθλων, οι οποίοι καλούνται να γίνουν ο 12ος παίκτης της ομάδας και να την οδηγήσουν στην επιτυχία.
Ο τεχνικός Χρήστος Χατζηλιάδης, ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν υπομονή και αυτοπεποίθηση, να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια και να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν, από τους εαυτούς τους.
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπολογίζονται ο αρχηγός Κώστας Χατζής ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Δημήτρης Λίταινας, ο οποίος εκτίει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.
Αντίθετα, επανέρχονται ο Λούκας Γκαρσία και ο Μιχάλης Γιαννίτσης, δύο παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά. Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Φαρμάκης, Παπαγιάννης, Γκαλίτσιος, Λαγωνίδης, Γιαννίτσης, Καμπέρης, Γκουγκούδης, Μπαλαμώτης, Ευθυμιάδης, Λούκας Γκαρσία, Μπόσιο, Αλτάνης, Σούμπαση, Κέρη, Τασιούλης, Κάσας, Συρεγγέλας, Λεσάι, Ζαφειρίου.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον σημερινό αγώνα Ηρακλής Λάρισας-Μακεδονικός, ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Κωνσταντίνο Ψαρρή (Ζακύνθου), Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος θα είναι ο Λάμπρος Μπεκιάρης (Καρδίτσας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Κωνσταντίνος Βλάχος (Γρεβενών).


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (29η αγωνιστική)
Με τον Πανσερραϊκό να έχει εξασφαλίσει τον τίτλο και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, το ενδιαφέρον στον Α’ Όμιλο της Super League 2 στρέφεται στο ποιες ομάδες θα ακολουθήσουν Θεσπρωτό και Απόλλωνα Λάρισας στη Γ’ Εθνική. Η 29η αγωνιστική ίσως …ξεμπερδέψει την κατάσταση.
Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα, κυρίως, σε δύο γήπεδα μιας και ο Απόλλων Πόντου θα κάνει το ρεπό του. Στη Φιλιππούπολη, ο Ηρακλής Λάρισας αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό.
Στη Ρόδο, ο Διαγόρας υποδέχεται τη Βέροια. Οι νησιώτες έχουν δύο βαθμούς περισσότερους από τη «Βασίλισσα του Βορρά» που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μία μόλις νίκη στα εννέα τελευταία ματς μετράει ο Διαγόρας (1-4-4) που, πρωτίστως, τον ενδιαφέρει να μην ηττηθεί. Η Βέροια θεωρητικά και με «Χ» θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή. Το πλήρες πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής, έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ (17:00)
Ηρακλής Λάρισας-Μακεδονικός (ΕΡΤ3)
Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ
Διαγόρας-Βέροια
ΠΑΟΚ Β’-Παναθηναϊκός Β’
Νίκη Βόλου-Πανσερραϊκός
Θεσπρωτός-Αλμωπός Αριδαίας
Απόλλων Λ.-ΠΟΤ Ηρακλής  0-3 α.α.
*Ρεπό: Απόλλων Πόντου

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Α’ ΌΜΙΛΟΣ)
1. Πανσερραϊκός    26    40-10    61
2. ΑΕ Λάρισας    26    44-16    54
3. ΠΑΟΚ Β’    26    47-29    46
4. Νίκη Βόλου    26    35-21    45
5. ΠΟΤ Ηρακλής    26    48-21    44
6. Αναγ. Καρδίτσας    26    32-18    40
7. Παναθηναϊκός Β’    26    38-36    33
8. Αλμωπός Αριδαίας    27    18-17    33
9. Διαγόρας    26    37-37    30
10. Απόλλων Πόντου    27    20-37    29
11. Μακεδονικός    26    25-29    29
12. Βέροια    26    25-31    28
13. Ηρακλής Λάρισας    26    17-39    25
14. Θεσπρωτός ΑΣ    26    25-39    20
15. Απόλλων Λάρισας    26    8-79    4
*Ο Απόλλων Λάρισας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. *Αφαιρείται ένας (-1) βαθμός από τη Νίκη Βόλου με απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου για τον αγώνα της με την ΑΕ Λάρισα, στο πλαίσιο του μεταξύ τους αγώνα για την 18η αγωνιστική. *Αφαιρούνται προσωρινά τρεις (3) βαθμοί από την ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής κατόπιν απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. *Αφαιρούνται προσωρινά έξι (6) βαθμοί από την ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας κατόπιν απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass