Δύσκολη αποστολή του Ηρακλή Λάρισας

*ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ Β’ (17:00)

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2023 12:10
Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από τον αγώνα του πρώτου γύρου στο AEL FC ARENA, όπου ο Ηρακλής Λάρισας με γκολ του Ντιέγκο Κάσας στο 60ό λεπτό, επικράτησε 1-0 Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από τον αγώνα του πρώτου γύρου στο AEL FC ARENA, όπου ο Ηρακλής Λάρισας με γκολ του Ντιέγκο Κάσας στο 60ό λεπτό, επικράτησε 1-0

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει αύριο ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος θα αγωνιστεί στις 17:00 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’.
Παιχνίδι το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 (A’ Όμιλος) και οι «κυανόλευκοι» μπορεί να προέρχονται από μεγάλη νίκη επί του πρωταθλητή Πανσερραϊκού με 2-0, όμως αυτήν τη φορά τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο δύσκολα.
Οι «Πράσινοι» αν και είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, χρειάζεται να αντιμετωπιστούν με την πρέπουσα σοβαρότητα, διότι δεν έχουν άγχος και θα παίξουν ελευθέρα, προσπαθώντας να δείξουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.
Γι’ αυτό και ο Ηρακλής πρέπει να είναι προετοιμασμένος ότι θα δώσει μια σκληρή μάχη και να ελπίζει πως κάτι θα πάρει από αυτήν τη σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση, ενώ θα ακολουθήσουν δύο ακόμα τελικοί, με Μακεδονικό (εντός έδρας) και Βέροια (εκτός έδρας).
ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΣΙΟ
Από αγωνιστικής πλευράς, σήμερα το πρωί ο Ηρακλής Λάρισας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του και εν συνεχεία η αποστολή που θα συγκροτηθεί από τον τεχνικό Χρήστο Χατζηλιάδη, θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
Το ευχάριστο για τον προπονητή της λαρισινής ομάδας είναι πως επανέρχεται ο Λούκας Μπόσιο ο οποίος εξέτισε την ποινή του, όπως και Δημήτρης Τασιούλης, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού το οποίο αντιμετώπιζε.
Αντίθετα δεν υπολογίζονται ο Λούκας Γκαρσία, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στον αυριανό αγώνα και ο Δημήτρης Λίταινας, που εκτίει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές, της ποινής του.
Την αποστολή αναμένεται να απαρτίζουν οι: Φαρμάκης, Παπαγιάννης, Γιαννίτσης, Χατζής, Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Κέρη, Λεσάι, Συρεγγέλας, Λαγωνίδης, Μπαλαμώτης, Σούμπασης, Αλτάνης, Casas, Ζαφειρίου, Ευθυμιάδης, Τασιούλης και Μπόσιο.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΤΑΜΟΣ
Ο Βασίλειος Στάμος από την Ένωση Ηλείας, ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση, Παναθηναϊκός Β’-Ηρακλής Λάρισας (17:00-Ο.Α.Κ.Α.). Συνεργάτες του θα είναι ο Νικόλαος Πάγκαλος (Λασιθίου), ο Ισίδωρος Αρμακόλας (Κυκλάδων), 4ος ο Ανδριανός Κωνσταντίνος (Αχαΐας) και παρατηρητής Διαιτησίας ο Βασίλειος Καμπούρης (Εύβοιας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass