Τυπικά τέλος και ο Ελευθεριάδης

*ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2023 12:20

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Τη λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών της, Θοδωρή Ελευθεριάδη, ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ και ξεκίνησε τον προγραμματισμό για την καινούργια ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024.
Ουσιαστικά ήταν μια επίσημη ανακοίνωση της μη συνέχισης της συνεργασίας, καθώς ήταν ήδη γνωστό πως θα επέλθει το «διαζύγιο», μετά την τελική φάση της διοργάνωσης του πανελληνίου πρωταθλήματος Κ-15, όπου η ΑΕΛ προσπάθησε φιλότιμα απέναντι στον Ολυμπιακό, στα ημιτελικά της διοργάνωσης, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.
Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής: «Ο κ. Ελευθεριάδης εργάστηκε με συνέπεια, επαγγελματισμό και έχει συντελέσει τα μέγιστα στον μεγάλο φετινό στόχο, που δεν ήταν άλλος από την αναγέννηση των ποδοσφαιρικών μας ακαδημιών.
Τα απτά αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας έγιναν πιστεύουμε αντιληπτά σε όλους, με αποκορύφωμα τη μεγάλη επιτυχία της Κ15, με τη συμμετοχή της στα ημιτελικά των play off και τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος με αξιώσεις.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα συνεχίσει άοκνα, με διαρκή πίστη στο όραμα των ποδοσφαιρικών ακαδημιών, στις αστείρευτες δυνατότητες και στο ταλέντο των παιδιών της Λάρισας και των ευρύτερων περιοχών.
Αυτά τα παιδιά ήταν και θα συνεχίσουν να αποτελούν το μέλλον της μεγάλης ομάδας.
Ευχόμαστε στον Θοδωρή Ελευθεριάδη υγεία, κάθε καλό στον ίδιο και στην οικογένειά του και καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο του».
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ
Την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα στο πρωτάθλημα της Super League 2, θα έχει ο τεχνικός των «βυσσινί» Παναγιώτης Γκουτσίδης στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου.
Ματς στο οποίο οι παίκτες της ΑΕΛ θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς και να παραμείνουν σταθερά στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία προπόνηση και αύριο θα ολοκληρωθεί με μια πρωινή προπόνηση.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ
Εν τω μεταξύ, ο διαιτητής Γρηγόρης Ρηγόπουλος, από την Ένωση Ηλείας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Πόντου, που θα γίνει μεθαύριο Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 στις 17:00 στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος Super League 2 (Α’ Όμιλος). Συνεργάτες του θα είναι ο Γιάννης Καραλής (Ηλίας) και ο Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης), 4ος ο Δημήτρης Θεοχάρης από την Ένωση Θεσσαλίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Ίτσκος από την Ε.Π.Σ Πέλλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass