Φιέστα ανόδου για τον Τοξότη

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2023 12:25

Φιλικό αγώνα με την ομάδα του Α.Σ. Αβέρωφ έδωσε ο Τοξότης Λάρισας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κλείσει την άκρως επιτυχημένη χρονιά που έφερε και την πολυπόθητη άνοδο στη Β’ τοπική κατηγορία, αλλά και να τιμήσει τον Απόστολο Ράιδο που φέτος «κρεμάει» τα γάντια του.

Ο έμπειρος πορτιέρο υπήρξε ρέκορντμαν συμμετοχών φέτος στους «κόκκινους», καθώς δεν έχασε ούτε λεπτό στο πρωτάθλημα, ενώ έχει αγωνιστεί σε μία καριέρα 30 ετών περίπου, σε πολλές ομάδες του νομού όπως ο Αχιλλέας Φαρσάλων, το Μαυροβούνι, ο Ιπποκράτης, ο Ατρόμητος Βαμβακούς κ.ά. Όπως όλα δείχνουν ωστόσο, ο Απόστολος Ράιδος θα παραμείνει στην οικογένεια του Τοξότη, σε άλλο πόστο τη νέα χρονιά.
Στο γήπεδο βρέθηκε η διοίκηση της ομάδας και αρκετός κόσμος για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Α.Σ. Αβέρωφ, ομάδα με την οποία ο Τοξότης «συστεγάστηκε» φέτος με άριστη συνεργασία, στο «Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης» και για τον λόγο αυτόν η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» εξέφρασε τις ευχαριστίες της.
Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς γεμάτη ελπίδες και προσδοκίες για κάτι ακόμα καλύτερο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass