Φτωχότερη η οικογένεια του Δωτιέα Αγιάς

ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ ΟΠΟΥ ΣΚΑΛΙΖΕ ΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ - ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2023 12:15

Του Νίκου Γουργιώτη
ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Νεκρός βρέθηκε λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Κώστας Μπακογιάννης, σε χωράφι όπου σκάλιζε στην περιοχή της Δήμητρας, από διερχόμενο συγχωριανό του.


«Έφυγε» πολύ νωρίς σε ηλικία 55 ετών, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός ο γεωργοκτηνοτρόφος - εκπαιδευτικός και σήμερα τον αποχαιρετά η κοινωνία της Δήμητρας και της ευρύτερης περιοχής της Αγιάς, στις 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Δήμητρας, όπου θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία. Συγγενείς και φίλοι του δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν αυτό που συνέβη, ενώ συντετριμμένος είναι και ο ποδοσφαιρικός αθλητικός κόσμος της περιοχής. Υπήρξε εξέχων παίκτης του Δωτιέα Αγιάς στη μεγάλη ομάδα τη δεκαετίας του 1980 και μετέπειτα προπονητής του.
Μάλιστα, η διοίκηση του Δωτιέα εξέφρασε με ανακοίνωσή της τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για «τον αδόκητο θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή», σημειώνοντας «Ακόμη ένα μέλος του Δωτιέα που υπηρέτησε την ομάδα, «έφυγε» νωρίς. Η αφοσίωσή του στην ιστορική ομάδα της πόλης της Αγιάς ήταν μεγάλη. Σαν ποδοσφαιριστής συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στη Δ’ Εθνική, αλλά και σαν προπονητής μεταλαμπάδευσε τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις στα νέα παιδιά της ομάδας προσφέροντας σημαντική βοήθεια. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Καλό ταξίδι φίλε Κώστα…».
Επίσης αγωνίστηκε για πολλά χρόνια και στη Δήμητρα Αγιάς, ενώ εκτός νομού είχε παίξει και στα Οινόφυτα, στη Βοιωτία.
Ο αποθανών αφήνει πίσω τη μητέρα του Ευρυδίκη και την αδελφή του Μαρία με την οικογένειά της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass