Διεθνείς διακρίσεις παλαιστών της ΕΑΛ Πήγασος

ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ U15 ΚΑΙ U17 - ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΑ U15 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΡΟΥΖΑΣ ΣΤΑ 85 ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2023 11:10

Με νέες διακρίσεις επέστρεψαν οι διεθνείς παλαιστές της ΕΑΛ Πήγασος από τη Βαλκανιάδα, U15 και U17.


Συγκεκριμένα, με το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές του επέστρεψε ο διεθνής παλαιστής Παναγιώτης Μπρούζας, από το πρόσφατο Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Σε μια διοργάνωση με πολύ μεγάλη συμμετοχή, με πάνω από 600 παλαιστές από 13 χώρες.
Ο παλαιστής της ΕΑΛ Πήγασος έδωσε μάχες στα ταπί του Σιδηροκάστρου με τους πρωταθλητές της Β. Μακεδονίας AHMETIJ και της Βουλγαρίας ADEMT, για να προκριθεί μετά από δύο ισάριθμες νίκες στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας των 85 κιλών της ελευθέρας στα U15. Εκεί λόγω της μεγάλης συμμετοχής, ο τελικός διεξήχθη στις 12 τα μεσάνυχτα, και όπως αποδείχθηκε επηρέασε σημαντικά τον πρωταθλητή Ελλάδος, που τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου του από τη Βουλγαρία SADAKOVH, κατακτώντας τελικά το ασημένιο μετάλλιο, το πρώτο του με τα χρώματα της Εθνικής σε μεγάλη διοργάνωση.
Η απόδοσή του εντυπωσίασε τον ομοσπονδιακό προπονητή και χάλκινο ολυμπιονίκη του αθλήματος Αμιράν Καρντάνοφ, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ιουλίου στο Κάποσβαρ της Ουγγαρίας.
Πολύ καλή εμφάνιση, όμως, με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας πραγματοποίησε και ο Αχιλλέας Αγγελής. Ο εν λόγω παλαιστής κατάφερε να κερδίσει με 13-9 στον πρώτο του αγώνα σε διεθνή διοργάνωση τον πρωταθλητή Ελλάδος U17 των 110 κιλών Βαρτανιάν, κάνοντας την έκπληξη και παίρνοντας ρεβάνς για την ήττα του πριν από έναν περίπου μήνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου είχε πάρει τελικά την 3η θέση. Στη συνέχεια ο παλαιστής της ΕΑΛ ηττήθηκε στον ημιτελικό της κατηγορίας από τον πρωταθλητή της Β. Μακεδονίας MEDIB, όπως και στον μικρό τελικό για το χάλκινο μετάλλιο από τον Βούλγαρο πρωταθλητή YASMARO, κατακτώντας τελικά την 5η θέση.
Το Δ.Σ. της ΕΑΛ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία των δύο αθλητών, που οφείλεται και στην εξαιρετική δουλειά του προπονητή του τμήματος κ. Κρίκη Πέτρου, στους βετεράνους αθλητές και βοηθούς προπονητές κ. Στάμου Αποστόλη και Κλειούση Ανδρέα και φυσικά στον ακούραστο έφορο του τμήματος κ. Νίτσιο Αλέξανδρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass