Παραίτηση Κ. Μπακατσή

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑΣ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2023 11:15

Ο άνθρωπος που έφερε την Πελασγιώτιδα στην Α’ ΕΠΣΛ, Κώστας Μπακατσής, και κατάφερε -έστω και την τελευταία στιγμή- να την κρατήσει στην κατηγορία υπέβαλε χθες -μετά από 8 χρόνια θητείας στους «πετεινούς»- την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.


Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Έπειτα από 8 χρόνια συνεργασίας με την ιστορική ομάδα της Πελασγιώτιδας, πρώτα ως τεχνικός διευθυντής για 4 χρόνια «χτίζοντας» την Ακαδημία της ομάδος από το μηδέν και αργότερα ως προπονητής της πρώτης ομάδος (σωτηρία στο Β’ τοπικό, άνοδος στην Α1, άνοδος στην Α’ Κατηγορία και φέτος παραμονή) δηλώνω την παραίτησή μου για προσωπικούς λόγους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Τους προπονητές της ακαδημίας και τον προπονητή Τερματοφυλάκων κ. Χώτο. Τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδος Αργύρη Γκρίμπα. Και τέλος τους πρωταγωνιστές της ανδρικής ομάδος τους παίκτες για τη συνεργασία που είχαμε. Η Πελασγιώτιδα για μένα θα είναι ένας μεγάλος σταθμός με πολλές ευχάριστες αναμνήσεις μέσα από πολλές ώρες σκληρής δουλειάς και πάντα με γνώμονα το ήθος και την αξιοπρέπεια που της αρμόζει.
Εύχομαι πολλές επιτυχίες σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass