Πανέτοιμος ο Ηρακλής για το ματς της χρονιάς

ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ (16:00)

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2023 11:05

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με πρωινή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ο Ηρακλής Λάρισας ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του, ενόψει της αυριανής εντός έδρας σημαντικής αναμέτρησης με τον Αλμωπό Αριδαίας (16:00), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2.


Έξι αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος, οι «κυανόλευκοι» διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία, αλλά το αυριανό ματς θα είναι κριτήριο για τη σωτηρία.
Και το λέμε αυτό, διότι με νίκη το λαρισινό σωματείο θα πάρει βαθμολογική ανάσα και αν δεν έχουμε εκπλήξεις στα άλλα παιχνίδια, ενδεχομένως να βρεθεί για πρώτη φορά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
Σε κάθε περίπτωση ο Ηρακλής στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος χρειάζεται να κυνηγά την ουσία και αυτό πρέπει να κάνει, κόντρα στην ομάδα της Αριδαίας, η οποία και εκείνη δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή, όμως είναι σαφώς σε καλύτερη θέση.
Από κει και πέρα, ελπίζουμε η Φιλιππούπολη να φέρει γούρι στον λαρισινό σύλλογο, καθώς σε αυτό το γήπεδο κόντρα στον Απόλλωνα σημειώθηκε η πρώτη φετινή νίκη, που ήταν ιστορική παράλληλα, με προπονητή τον Χρήστο Χατζηλιάδη, και ουσιαστικά ξεκίνησε η μεγάλη προσπάθεια για τη σωτηρία.
Πολλοί παίκτες από τον Ηρακλή έχουν αγωνιστεί στο συγκεκριμένο γήπεδο, όμως αν δεν αγωνιστούν όλοι δυνατά και ψυχωμένα, δεν είναι εύκολο να κερδηθούν παιχνίδια, όπως τα αυριανά, διότι με τα λόγια και τις ευχές δεν έρχονται οι επιτυχίες.
Αγωνιστικά, μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Δημήτρη Λίταινα, που έχει αποβληθεί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’ και λόγω τιμωρίας δεν έχει δικαίωμα να παίξει στην αυριανή αναμέτρηση.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έχουν συνειδητοποιήσει πως ο δρόμος προς την παραμονή είναι πολύ δύσκολος, αλλά οι μάχες κερδίζονται όταν υπάρχει ομοψυχία και πίστη, όταν είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά και αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις τους, για να υλοποιηθεί ο στόχος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass