Νέος τεχνικός στον Δωτιέα ο Σωτήρης Ζιώγας

*«ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ» ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ *ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΔΩΤΙΕΑ *ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΑΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΦΟΥΦΑ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ (15:00)

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2023 13:25

Τον αντικαταστάτη του Χρήστου Καπελιάνη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας βρήκε στο πρόσωπο του Σωτήρη Ζιώγα ο Δωτιέας Αγιάς, που αρχίζει από σήμερα τη μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνει στη Γ’ εθνική κατηγορία.


«Δέχτηκα την πρόταση από τους ανθρώπους του Δωτιέα και είναι πρόκληση για μένα, να δουλέψω σε έναν σύλλογο που έχει ιστορία και βρίσκεται σε δύσκολη θέση» επισήμανε ο Κατερινιώτης τεχνικός, τονίζοντας πως «θα δώσουμε σκληρή μάχη για τη σωτηρία, είπα και στα παιδιά πως από σήμερα αρχίζουμε έναν τιτάνιο αγώνα όλοι μαζί και ευελπιστώ πως, στο τέλος, θα τα καταφέρουμε».
Ο Σωτήρης Ζιώγας ήταν αυτός που ανέβασε τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου από την Α’ ΕΠΣ Πιερίας στη Γ’ Εθνική, αρχικά φέτος ήταν στην τεχνική ηγεσία του ΓΑΣ Σβορώνου, ενώ έχει δουλέψει και δίπλα στον Σάκη Παπαβασιλείου στην ομάδα του Πιερικού, όταν αγωνιζόταν στη Football League.
ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κατά τα άλλα, εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και οι δύο εκπρόσωποι του νομού μας, ο Π.Ο. Ελασσόνας με τον Δωτιέα Αγιάς, αγωνίζονται εκτός έδρας στις 15:00, με στόχο να αποσπάσουν βαθμοφόρα αποτελέσματα.
*Ο Π.Ο.Ε. δοκιμάζεται στο γήπεδο της Νέα Τρίγλιας, όπου θα αντιμετωπίσει τον ισχυρό Α.Ο. Χανιώτη, ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα έχουν πολύ δύσκολο έργο οι «κυανόλευκοι».
Για τη σημερινή αναμέτρηση, ο τεχνικός της ελασσονίτικης ομάδας, Στέλιος Αρσένος, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Περτζιόνι, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ θα απουσιάσει και ο Λαγός, που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Ανθούπολη. Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει στις 8.45 από την Ελασσόνα για τη Νέα Τρίγλια.
*Ευκαιρία για να επανέλθει στις επιτυχίες θα έχει ο Δωτιέας, ο οποίος αγωνίζεται στην Πτολεμαΐδα με τον Μακεδονικό Φούφα, ομάδα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και μπορεί η ομάδα της Αγιάς, αν το πιστέψει, να φτάσει ακόμη και στη νίκη, που έχει πολύ μεγάλη ανάγκη, ενώ και ο βαθμός δεν θα είναι αποτυχία.
Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπολογίζονται ο Δημ. Ντελής και ο Τσακάλι, που αποβλήθηκαν στον αγώνα με τον Εδεσσαϊκό, όπως επίσης και ο τραυματίες Ντακούλας και Χατζής.
Ντεμπούτο θα κάνει στον πάγκο ο Σωτήρης Ζιώγας, που προσπάθησε χθες να ντοπάρει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές και περιμένει στη σημερινή αναμέτρηση να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους, για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τους αγώνες της σημερινής εμβόλιμης 19ης αγωνιστικής στον 2ο Όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας, που αρχίζουν στις 15:00, ορίστηκαν να διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
*Μακεδονικός Φούφας-Δωτιέας Αγιάς: Τζόβας Λεωνίδα, Τσαντάς Δημήτριος, Παπαλαζάρου Γεώργιος (Ηπείρου), παρ. Κωνσταντίνου Δημήτριος (Άρτας)
*Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-Σβορώνος: Τσίντζας Κων/νος, Τασιόπουλος Κων/νος, Κίττος Ηλίας (Θεσσαλίας), παρ. Πανυτσίδης Κων/νος (Κοζάνης)
*Καστοριά-Εδεσσαϊκός: Παγώνης Κων/νος, Γιατσίδης Παναγιώτης, Κουντουράς Ευστράτιος (Μακεδονίας), Γούκος Δημήτριος( Ηπείρου)
*Κοζάνη-Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης: Μαυρίδης Θωμάς, Γκόγκος Αντώνιος, Σαμαράς Αναστάσιος (Ημαθίας), παρ. Δημητριάδης Ιορδάνης (Καστοριάς)
*Α.Ο. Χανιώτης- Π.Ο. Ελασσόνας: Λαμπρίδης Γεώργιος, Αδραμάνης Δημήτριος, Σιώνη Μαρία (Πέλλας), παρ. Μπέης Γεώργιος (Καβάλας)
*Πιερικός-ΠΑΟΚ Κρηστώνος: Δημεράς Κωνσταντίνος (Κυκλάδων), Μίχος Δημήτριος (Λάρισας), Ζουρνατζίδης Πολύκαρπος (Ημαθίας), παρ. Γρατσάνης Ευάγγελος (Τρικάλων)
*Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου-Θύελλα Σαρακηνών: Μαργιόλας Δημήτριος, Γιοβάνης Γεώργιος, Καλογριανίτης Απόστολος (Καρδίτσας), παρ. Πουγκακιώτης Σπύρος (Φθιώτιδας)

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΖΗΛΟΣ
Επίσης, στον αγώνα Θερμαϊκός Θέρμης-Ποσειδών Μηχανιώνας στον 1ο Όμιλο (21η αγωνιστική), διαιτητής θα είναι ο Τασιόπουλος Γεώργιος και επόπτες οι Σφυρής Σταμάτιος, Αλέκος Δημοσθένης (Θεσσαλίας), ενώ παρατηρητής Διαιτησίας ορίστηκε ο Αντώνιος Ζήλος από την Ένωση Λάρισας.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 18 αγώνες)
1. Κοζάνη    40-9    42
...........................................
2. Πιερικός    22-16    30
3. Σβορώνος    21-17    28
4. ΑΟ Χανιώτης    28-25    28
5. Αγγελοχώρι    32-19    27
6. ΠΟ Ελασσόνας    12-11    25
7. Καστοριά    13-17    25
8. Εθνικός Κεραμιδίου    21-17    24
......................................................
9. ΑΕΠ Κοζάνης    23-31    21
......................................................
10. ΠΑΟΚ Κρηστώνης    13-26    20
11. Εδεσσαϊκός    17-22    20
12. Δωτιέας Αγιάς    9-26    17
13. Μακεδονικός Φούφας    13-21    17
14. Ολυμπιακός Βόλου    8-15    15

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass