Ευχάριστο απόγευμα για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

*ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ 5-0 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΛ *ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΙΓΑΝΗΣ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (15:30)

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2023 13:35
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Το εισιτήριο στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ «σφράγισε» χθες το απόγευμα ο Αχιλλέας Φαρσάλων, κερδίζοντας στην έδρα του την ομάδα της Πελασγιώτιδας με σκορ 5-0. Οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας στη συνέχεια του Κυπέλλου, σε διπλά παιχνίδια.


Στο 2’ ο Κουρτεσιώτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Λάιος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα οι παίκτες του Κώστα Νεμπεγλέρα πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με το ίδιο ακριβώς τρόπο. Ο Κουρτεσιώτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Λάιος με κεφαλιά και πάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48’ ο Γκαραλιάκος έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Στο 66’ ήταν η σειρά του Τσατσελάρι με δυνατό αριστερό σουτ πέτυχε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε με δυνατό σουτ πάνω στην κίνηση ο Μακρής μετά από σέντρα του Γκαραλιάκου στο 82’.
Ο Κώστας Νεμπεγλέρας είχε την ευκαιρία να κάνει πολλές αλλαγές στην ομάδα, όπως και ο Κώστας Μπακατσής που έβαλε μέσα το παιχνίδι ποδοσφαιριστές 14 & 15 ετών.
Διαιτητές: Κοντογιώργος, Δίχρης, Σκριάπας
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σταυράκης (65’ Τραπραίλης), Λάιος, Χατζηλιάδης (69’ Κούλπας), Καραμπούζης (65’ Μπρόσκα), Κουρτεσιώτης, Αετόπουλος, Τσατσελάρι, Γκαραλιάκος, Παπακωνσταντίνου (69’ Ματούλας), Πασιάς, Κερμελίδης (46’ Μακρής).
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κώστας Μπακατσής): Παρλίτσης, Σέντζας (52’ Γκρίμπας), Ιορδανίδης, Κουπατσιάρης, Κουτσικούλης Φώλιας, Δημητρόπουλος, Καλούσης (72’ Χολέβας), Οσμάνι (72’ Βαρσάμης), Κουσιώρας (84’ Σπανός), Τσιουραντάνης (84’ Τζήκας).
*Η προημιτελική φάση ολοκληρώνεται σήμερα (15:30) στο γήπεδο Πυργετού με τον τέταρτο και τελευταίο αγώνα, στον οποίο θα αναμετρηθούν ο Όλυμπος Αιγάνης και το Μαυροβούνι.
Υπενθυμίζεται ότι τα παιχνίδια σ’ αυτήν τη φάση του θεσμού είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, οι δύο ομάδες οδηγούνται στη διαδικασία των πέναλτι (δεν θα παιχτεί ημίωρη παράταση).
ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΝ Λάρισας αποφασίστηκε η 23η αγωνιστική της Α’ DE-TOX να διεξαχθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου, ενώ οι δύο άλλες κατηγορίες (Β’ και Γ’) να μην αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο 25-26.03.23.
Η συνέχεια των πρωταθλημάτων μετά τη χθεσινή απόφαση θα αναρτηθεί εντός της εβδομάδας.
Επιπλέον, το Δ.Σ. αποφάσισε η διεξαγωγή των ημιτελικών του Κυπέλλου να πραγματοποιηθούν στις 29 Μαρτίου (ο 1ος αγώνας) και στις 19 Απριλίου (ο επαναληπτικός).
Ενώ όσον αφορά το πρωτάθλημα υποδομών, το Δ.Σ. αποφάσισε να διεξαχθούν όλοι οι αγώνες την Κυριακή 26 Μαρτίου - και όχι 25η Μαρτίου.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιώργου Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass