ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΛΙΑΣ:

Παίκτες και προπονητές δεν είναι ρομπότ...

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2023 13:15

Από τους παίκτες με σημαντική προσφορά στην ΠΑΕ ΑΕΛ σίγουρα είναι ο Νίκος Γκόλιας, που φόρεσε τη φανέλα της για τέσσερα χρόνια (2016-2020, 3 γκολ) και το περασμένο Σάββατο βρέθηκε αντίπαλος της λαρισινής ομάδας ως παίκτης (και αρχηγός…) της Αναγέννησης Καρδίτσας (ως γνωστόν κέρδισε η ομάδα της Καρδίτσας με 1-0 χάρη σε τέρματα που πέτυχε ο Κοζορώνης με πέναλτι στο 67’).


Ο 30χρονος αμυντικός έκανε χθες δηλώσεις για τον αγώνα στην «Ε», λέγοντας τα εξής: «Το παιχνίδι σίγουρα επισκιάστηκε από το τραγικό γεγονός με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και φάνηκε από τις εκδηλώσεις αγανάκτησης του κόσμου.
Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν ένα παιχνίδι μετά από μεγάλη διακοπή που κράτησε σαράντα μέρες, όπου ήρθαν αντιμέτωπες δύο καλές ομάδες που και οι δύο ήθελαν να φτάσουν στη νίκη για να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες ανόδου και τελικά το καταφέραμε εμείς χάρη στην πολύ καλή απόδοσή μας στο δεύτερο μέρος. Το μέλλον της κατηγορίας που αγωνιζόμαστε μοιάζει και είναι αβέβαιο και είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές δεν είναι ρομπότ, έτσι ώστε να βγαίνει η εικόνα που πρέπει στο γήπεδο και να έρχονται τα αποτελέσματα που θέλουν οι φίλαθλοι.
Η ΑΕΛ με τα παιδιά αυτά που έχει στο έμψυχο δυναμικό είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι αρκετά καλοί παίχτες, αλλά νομίζω τους πνιγεί το «πρέπει» να κερδίσουν στο Αλκαζάρ. Αυτό το «πρέπει» τους δημιουργεί τεράστιο άγχος και εντός έδρας παίζουν, πολλές φορές, χειρότερα από εκτός».
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass