Νέα μεγάλη πρόκληση για τη Λάρισα ΚΑΕ

*ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (19:30-ΕΡΤ3) * ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 18.30

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2022 17:30

Μετά την ιστορική νίκη που πέτυχε η Λάρισα ΚΑΕ την περασμένη Τρίτη κόντρα στον Παναθηναϊκό, η λαρισινή ομάδα θέλει και σήμερα στις 19:30 (ΕΡΤ3) να επαναλάβει τον άθλο, κερδίζοντας στο ΟΑΚΑ τους «πράσινους».
Παιχνίδι που διεξάγεται για το Game 3 των πλέι οφ της Basket League και οι δύο ομάδες μέχρι τώρα έχουν πετύχει από μία νίκη στις έδρες τους.


Οι παίκτες του Φώτη Τακιανού με την ψυχολογία να βρίσκεται στο ανώτερό της επίπεδο, θα προσπαθήσουν να πετύχουν αυτό που πριν λίγο καιρό φαινόταν ως ακατόρθωτο, να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και εφόσον κάνουν το 1-2, μετά στη Λάρισα την Κυριακή και στο Κλειστό της Νεάπολης ο κόσμος θα τους ωθήσει στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό.
Βέβαια όλοι αντιλαμβανόμαστε πως τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, ενώ και η κούραση από την υπερπροσπάθεια θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας, όμως αυτή η ομάδα έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να χαρίσει μοναδικές στιγμές στους φίλους του μπάσκετ και όχι μόνο.
Από αγωνιστικής πλευράς δεν υφίστανται προβλήματα και στην αποστολή, που από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην πρωτεύουσα, από τον τεχνικό Φώτη Τακιανό συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω παίκτες: Κρουμπάλι, Ζάρας, Καράμπελας, Μάριτς, Μούντι , Τσαϊρέλης, Βησσαρίου, Γκριν, Παπαντωνίου, Μπέρζινς, Χάτσον, Σπυρόπουλος και Αστεριάδης.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΣΑΝΤ ΡΟΣ
Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Χάουαρντ Σαντ Ρος στον τρίτο ημιτελικό των πλέι οφ του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λάρισα.
Ο Κουβανός γκαρντ δεν πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση στο «τριφύλλι», όπως και στην προχθεσινή, με τη συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή και πριν το τζάμπολ του τρίτου ημιτελικού στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Λάρισα.
Ο Σαντ Ρος χτύπησε στη δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στους «κυανόλευκους», με τις εξετάσεις να δείχνουν πως έχει υποστεί διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο και τον Γιώργο Βόβορα να έχει έναν σοβαρό «πονοκέφαλο».
Εκτός θα είναι και πάλι ο Καββαδάς, που δεν πήρε μέρος ούτε στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας του.
Στην αποστολή είναι οι παρακάτω παίκτες: Μέικον, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου, Ουάιτ, Σαντ-Ρος, Σίβα, Μποχωρίδης, Κασελάκης, Νέντοβιτς, Έβανς, Χουγκάζ, Μαντζούκας.
Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, ο τέταρτος αγώνας Λάρισα-Παναθηναϊκός της δεύτερης φάσης των πλέι οφ της Α1 Ανδρών / Basket League 2021-22 θα πραγματοποιηθεί στο ΕΑΚ Νεάπολης μεθαύριο Κυριακή 5/6/22, με ώρα έναρξης τις 18:30, αντί 20:00 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Λάρισα - Παναθηναϊκός (Κυριακή 05/06, 18.30) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης.
Η διάθεσή τους γίνεται καθημερινά από τα γραφεία της ΚΑΕ (Παπακυριαζή 31-33, 2ος όροφος, τηλ. 2410-258.999) τις εξής μέρες και ώρες:
Σήμερα 10:00 - 21:00.
Αύριο 10:00 - 18:00.
Κυριακή (ημέρα αγώνα) 11:00 - 15:00.
Κυριακή (ημέρα αγώνα) από τις 16:00 στα εκδοτήρια του γηπέδου.
Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.
Τιμές Εισιτηρίων:
Ενήλικες 10 ευρώ.
Παιδικό (13-18 ετών) και φοιτητικά 5 ευρώ.
Court Seats 40 ευρώ.
Παιδιά έως 12 ετών είσοδος ΔΩΡΕΑΝ.
Είσοδος χωρίς πιστοποιητικό.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass