Ηττήθηκε η ομάδα Κ-20 της ΑΕΛ

*ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2022 19:10

Φιλότιμα προσπάθησε χθες το απόγευμα στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» η ομάδα Κ-20 της ΑΕΛ, αλλά ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Κηφισιάς με 2-0 στον ημιτελικό του Final Four για τη Super League 2.


Η Κηφισιά που προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, κατάφερε να σκοράρει στο 20’ με τον Δήμο. Μετά από ωραία συνεργασία, ο Δημοσθενιάδης έκανε κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ, με τον Δήμο να βγαίνει απέναντι στον Αντωνόπουλο και να τελειώνει τη φάση με πλασέ, καθώς δεν μπόρεσαν να τον ανακόψουν οι αμυντικοί των «βυσσινί». Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες της ΑΕΛ προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά στην κόντρα επίθεση οι νικητές πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Στο 70’, ξανά με δημιουργό τον Δημοσθενιάδη, ο οποίος έκανε μερικά μέτρα με την μπάλα και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Μιχόπουλο. Εκείνος, δεν έχασε την ευκαιρία και με δυνατό σουτ από τα πλάγια της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα ξανά στα δίχτυα, για το 2-0 της Κηφισιάς.
Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης παρά την προσπάθεια των «βυσσινί», με την Κ-20 της Κηφισιάς να παίρνει την πρόκριση στον τελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League 2.
Οι παίκτες της ΑΕΛ έχασαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τους Μιλτιάδη, Βλησαρούλη και Ζησούλη.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Μαυρουδής): Δασκαλάκης, Τσουχλαράκης, Μπάκος, Αποστόλου, Μαρκάκης, Κωνσταντακόπουλος, Φλώκος (89’ Νταής), Μιχόπουλος (89’ Ντόκο), Δήμος (80’ Καπάι), Δημοσθενιάδης (30’ Κουτσουπιάς), Γαντζούλας (65’ Καπαματζιάν).
ΑΕΛ (Αποστόλης Ευαγγέλου): Αντωνόπουλος, Γκοτζαμανίδης, Μπαργιώτας, Ντιντής (75’ Μπιτσιδήμος), Χατζής, Νινίκας, Κοτσιανούλης, Μιλτιάδης, Ζησούλης (63’ Αποστολάκης), Βλησαρούλης (70’ Μιχαήλ), Κρικώνης.
*Στις κερκίδες του «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.
ΑΙΓΑΛΕΩ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 5-0
Το παρών στον μεγάλο τελικό του Final Four Κ-20 της Super League 2 που θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή στο Ελ Πάσο της Καλλιθέας θα δώσουν Αιγάλεω και Κηφισιά που νίκησαν Νίκη Βόλου και ΑΕΛ αντίστοιχα και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της διοργάνωσης.
Το Αιγάλεω παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατάφερε και μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο την αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, επικρατώντας 5-0, με τους Σαρρή (20’), Βασίλη Ραυτόπουλο (58’, 63’), Δημήτρη Ραυτόπουλο (75’) και Χλωρό (90’) να πετυχαίνουν τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ:
Υπερήφανος γι’ αυτά τα παιδιά

Μετά τον ημιτελικό ο τεχνικός της ΑΕΛ Κ-20 Αποστόλης Ευαγγέλου, σε επικοινωνία που είχαμε, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Είμαι υπερήφανος γι’ αυτά τα παιδιά και μέχρι εδώ που φτάσανε, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Κάνανε μεγάλη προσπάθεια, είχαμε ευκαιρίες για το 1-1, αλλά η Κηφισιά σε δύο στιγμές που θα μπορούσαμε να ενεργήσουμε καλύτερα, πέτυχε τα γκολ. Σίγουρα θέλαμε να πάμε στον τελικό, όμως αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν μέλλον και τους ευχαριστώ για το όμορφο ταξίδι που κάναμε, όλη αυτήν την περίοδο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass