Αναβλήθηκε και ο αγώνας Μιλάνο - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2022 19:35

Η αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης που ήταν η μοναδική που δεν είχε αναβληθεί από το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του Euroleague... αναβλήθηκε!

Το ματς ήταν προγραμματισμένο για χθες, αλλά ήδη από προχθές όλα έδειχναν πως η διοργανώτρια Αρχή θα αναγκαζόταν να αποφασίσει την αναβολή του, αφού η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε τέσσερα κρούσματα σε παίκτες και πέντε συνολικά και... εν αναμονή νέων αποτελεσμάτων. Όπως ενημέρωσε η Euroleague, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ δεν συμπλήρωνε εν τέλει τον απαιτούμενο αριθμό των μίνιμουμ οκτώ παικτών και έτσι ο αγώνας αναβλήθηκε. Βάσει προγράμματος, την Πέμπτη (13/1), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής (σ.σ. ακολουθεί «διαβολοβδομάδα»), ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζενίτ στο ΣΕΦ, αλλά με τα νυν δεδομένα δεν αποκλείεται... μία νέα αναβολή η οποία θα είναι η τρίτη διαδοχική για την ομάδα του Πειραιά.
Μετά την αναβολή του συνόλου των αναμετρήσεων της 19ης αγωνιστικής στη Euroleague, η διοργανώτρια Αρχή ανακοίνωσε χθες και την πρώτη αναβολή αγώνα της 20ής αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η Euroleague αποφάσισε να αναβάλει το εντός έδρας παιχνίδι της ρωσικής ομάδας με τη Βιλερμπάν, το οποίο ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (11/1). Κάτι που πάντως αναμενόταν, καθώς είχε αναβληθεί και το χθεσινό παιχνίδι της Ζενίτ με την Αρμάνι, στο Μιλάνο (19η αγωνιστική), αφού ο Τσάβι Πασκουάλ δεν είχε οκτώ παίκτες διαθέσιμους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass