Απόλλων Λάρ.: Στο προσκήνιο οι μεταγραφικές κινήσεις

*Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ» ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ *«ΕΚΛΕΙΣΑΝ» ΑΡΑΟΥΓΚΟ ΚΑΙ ΧΑΚΙΜ *ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΛΛΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2022 21:05
O επιθετικός μέσος Χακίμ O επιθετικός μέσος Χακίμ

Η αγωνιστική απραξία συνεχίζεται στον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς μετά την αναβολή της αναμέτρησης με την Ξάνθη την περασμένη Τετάρτη, την ίδια τύχη έχει και το αυριανό παιχνίδι με τον Θεσπρωτό για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 1ο Όμιλο.


Η επέλαση του κορονοϊού μέσω της μετάλλαξης «Όμικρον» χτύπησε σφοδρά το δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, καθώς μόνο δύο από τις 16 αναμετρήσεις (και στους δύο ομίλους) τελικά θα διεξαχθούν.
Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες το απόγευμα η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως από τα -αρχικώς- τέσσερα ματς που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν σήμερα Σάββατο αναβλήθηκαν λόγω της Covid-19 τα τρία και θα γίνει κανονικά μόνο το Καλλιθέα - Παναθηναϊκός Β’ για τον 2ο Όμιλο (στο οποίο μάλιστα θα υπάρχει και λαρισινή διαιτητική παρουσία καθώς η Μάχη Τσιοφλίκη ορίστηκε 4η διαιτητής).
Αργότερα, χθες το βράδυ η Super League 2 ανακοίνωσε πως αναβάλλονται λόγω κορονοϊού άλλα 11 παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής. Έτσι, οι αναβληθέντες αγώνες θα είναι 14 συνολικά (από τον 1ο Όμιλο θα διεξαχθεί αύριο μόνο το ματς Τρίκαλα-Αλμωπός Αριδαίας).
Ως εκ τούτου, και με δεδομένο το αγωνιστικό «lockdown», στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Λάρισας περνούν στο προσκήνιο οι μεταγραφικές κινήσεις προς ενίσχυση της ομάδας προκειμένου να αποφύγει τυχόν περιπέτειες στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.
Παίκτης των «κυανόλευκων» θα πρέπει να θεωρείται ο Βραζιλιάνος με Πορτογαλικό διαβατήριο σέντερ φορ Μπράνκο Ντε Αραούγκο.
Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής της Βραζιλίας, συμφώνησε σε όλα με τη λαρισινή ομάδα και το μόνο που απομένει είναι η άφιξή του και η επίσημη παρουσίασή του από τους ανθρώπους του Απόλλωνα Λάρισας, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.
Από κει και πέρα στο «στόχαστρο» της ομάδας βρίσκονται άλλοι δύο ξένοι ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον 23χρονο Γαλλοαλγερινό επιθετικό μέσο, Χακίμ με θητεία στην Τουλούζ (στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής), αλλά και σε άλλες ομάδες της Γαλλίας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και η περίπτωση του Χακίμ έχει «κλείσει» για την ομάδα του Απόλλωνα και αναμένεται η επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ.
Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός θα έρθει στη Λάρισα τις επόμενες ημέρες. Ο τρίτος ξένος ποδοσφαιριστής για τον οποίο κινούνται οι άνθρωποι του Απόλλωνα είναι Γάλλος και αγωνίζεται στην άμυνα. Ακόμη όμως δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.
Ήδη παρελθόν για τον Απόλλωνα Λάρισας αποτελούν οι Καρίκι, Κανούλας, Γεωργακόπουλος και Νόρμαν (ο τελευταίος ωστόσο συνεχίζει τις προπονήσεις με τους «κυανόλευκους») και στα πλάνα των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να ενισχυθεί η ομάδα με 5-6 παίκτες (κυρίως στην επίθεση και τη μεσαία γραμμή) που θα αποκτηθούν την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Η αρχή έγινε με τους τρεις προαναφερόμενους και έπεται η συνέχεια.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass