Δουλειά και χαμηλοί τόνοι στην ΑΕΛ

*ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΓΙΑΚΙΜΟΦΣΚΙ *ΑΥΡΙΟ ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ (18:00)

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2021 21:35

Τα θετικά στοιχεία που έδειξε η ΑΕΛ στο φιλικό παιχνίδι με τον Αετό Μακρυχωρίου ικανοποίησαν όλους αυτούς που καθημερινά προσπαθούν για να παρουσιαστεί έτοιμη η ομάδα στις επίσημες υποχρεώσεις της, αλλά από χθες έπεσαν οι τόνοι και συνεχίζεται η σκληρή δουλειά.


Στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος με τους συνεργάτες του δεν αφήνουν τίποτα να περάσει απαρατήρητο και παράλληλα, κρίνουν τον βαθμό στον οποίο αφομοιώνουν οι παίκτες αυτά που θέλουν να περάσουν οι ίδιοι μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια.
Αύριο οι «βυσσινί» θα δώσουν το 5ο φετινό φιλικό παιχνίδι τους στην Πτολεμαΐδα (18:00), με αντίπαλο τον Εορδαϊκό, ομάδα Α’ τοπικής κατηγορίας και πιθανότατα ο τεχνικός της ΑΕΛ θα δώσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν στα φιλικά.
Από αγωνιστικής πλευράς, την πρώτη του προπόνηση έκανε ο νεοαποκτηθείς Γαρουφαλιάς, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο τραυματίας Γκραόυρ και ο Γιακιμόφσκι, που έχει ένα χτύπημα στο γόνατο από το φιλικό παιχνίδι στο Μακρυχώρι.
Σήμερα θα γίνουν δύο προπονήσεις πρωί και απόγευμα, ενώ θα συγκροτηθεί και η αποστολή για τη φιλική αναμέτρηση στην Πτολεμαΐδα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2!
Κλειδώνουν τα κενά στη Super League 2 καθώς Απόλλων Πόντου και Αστέρας Βλαχιώτη ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της ΕΠΟ και δήλωσαν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν από τη FL πλήρωσαν μάλιστα και το σχετικό παράβολο ύψους 7.500 ευρώ, για το οποίο είχαν διορία έως και χθες. Όλα δείχνουν πως τα κενά που δημιουργήθηκαν μετά την αποχώρηση των Ιάλυσου, Παναχαϊκής, Σαντορίνης και Ορφέα Ξάνθης, καλύπτονται.

ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 1 Η Κ17 ΤΗΣ ΑΕΛ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε με ιδιαίτερη χαρά ότι στο χθεσινό Δ.Σ. της Super League 1 έγινε δεκτό προ πολλού υποβληθέν αίτημά της, κατά πλειοψηφία (7-7) και με την ψήφο του προέδρου κ. Μπουτσικάρη που είναι διπλή, να αγωνιστεί η ομάδα Κ17 στο πρωτάθλημα της Super League 1, αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε κανένα πρωτάθλημα, διότι η Super League 2 δεν διοργανώνει πρωτάθλημα Κ17.
Το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΛ υποστήριξε ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Απόλλων, ο Ατρόμητος, ο ΟΦΗ και ο Άρης.
Ζήτησαν να απορριφθεί το αίτημα η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, η Λαμία, ο Παναιτωλικός, ο Βόλος, ο Ιωνικός και ο Αστέρας Τρίπολης.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass