Αμπελωνιακός: Ανετη παραμονή, καλό ποδόσφαιρο

*ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» *Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ» *ΑΛ. ΖΙΩΓΑΚΗΣ: «ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ»

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2021 21:05

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με στόχο να διατηρήσει την αγωνιστική ταυτότητα των τελευταίων ετών, που τον οδήγησαν ξανά στη μεγάλη τοπική κατηγορία, ο Αμπελωνιακός δηλώνει πανέτοιμος να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ. Στηριζόμενοι στα δικά του παιδιά -αφού η φιλοσοφία των ανθρώπων του συλλόγου είναι η ανάδειξη και προώθηση των ταλέντων της περιοχής- οι «πράσινοι» ευελπιστούν στην άνετη παραμονή στο φετινό πρωτάθλημα της πρώτης τοπικής κατηγορίας μέσα από το ποιοτικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο.
«Προσπαθήσαμε και καταφέραμε σε δύσκολες συνθήκες να κρατήσουμε τον βασικό κορμό της ομάδας κι αυτό αποτέλεσε το εφαλτήριο για τις περαιτέρω ενέργειες προκειμένου να «χτίσουμε» ένα ανταγωνιστικό σύνολο», επισήμανε ο τεχνικός του Αμπελωνιακού Δημήτρης Αλεξανδρής και πρόσθεσε:
«Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή και μέσα από την προσπάθεια που θα κάνουμε θέλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στους παίκτες της ομάδας τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» και τη χαρά της άθλησης. Παράλληλα, βασική μας επιδίωξη είναι να αναδείξουμε και να προωθήσουμε τα ταλέντα της περιοχής. Για τον λόγο αυτόν δεν προχωρήσαμε σε θεαματικές αλλαγές στο ρόστερ, δηλαδή οι μεταγραφές μας ήταν λίγες με στόχο να καλύψουμε κάποια κενά που ήταν αναγκαίο να το κάνουμε.
Σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα κατ’ αρχήν θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους ούτως ώστε να ξεκινήσει η χρονιά και να ολοκληρωθεί με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα. Από κει και πέρα πιστεύω ότι θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα υπό την έννοια, ότι εκτός από τις ομάδες που θα ξεχωρίσουν για την άνοδο όπως ο Φαλανιακός και ο Δωτιέας Αγιάς, η μάχη για την παραμονή σύμφωνα με τα νέα δεδομένα θα είναι αμφίρροπη. Πρέπει με άλλα λόγια να κάνεις πρωταθλητισμό για να πετύχεις τον στόχο της παραμονής. Τίποτα δεν είναι εύκολο, γι’ αυτό και μεις θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά» είπε ο τεχνικός του Αμπελωνιακού.
«ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ»
Παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία, η διοίκηση του Αμπελωνιακού παρουσιάζεται αποφασισμένη να στηρίξει την ομάδα προκειμένου να επιτελέσει το έργο της. Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλέξης Ζιωγάκης «υπάρχει όρεξη για δουλειά, στηρίζουμε τα παιδιά της περιοχής και δίνουμε σ’ αυτά τις ευκαιρίες που πρέπει να έχουν. Χρειαζόμαστε ωστόσο τη βοήθεια τόσο της δημοτικής αρχής όσο και των παλιών παραγόντων του συλλόγου. Στόχος μας είναι να καθιερωθούμε στην κατηγορία γι’ αυτό και η προσπάθεια που κάνουμε χρειάζεται τη στήριξη όλων.
Ευελπιστούμε να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έθεσε η δημοτική αρχή ούτως ώστε η ομάδα να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη φυσική της έδρα και παράλληλα να λειτουργήσουν απρόσκοπτα τα τμήματα υποδομής.
Θα είναι δύσκολο το νέο πρωτάθλημα, ωστόσο πιστεύω ότι με τη συνδρομή όλων να μπορέσουμε να στηρίξουμε την προσπάθεια των παιδιών και να επιβραβεύσουμε τους κόπους τους» κατέληξε ο κ. Ζιωγάκης.
Τι είπαν οι παίκτες
Τη βεβαιότητα ότι η φετινή χρονιά θα έχει θετικό πρόσημο για τον Αμπελωνιακό εξέφρασαν οι παίκτες της ομάδας. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:
Βαγγέλης Τζιαρτζιάνης: «Ο Αμπελωνιακός είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, με ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά για να μπορούν οι νέοι της περιοχής να χαίρονται τον αθλητισμό. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μην τους απογοητεύσουμε».
Κώστας Τέγος: «Στηρίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα. Η χρονιά σίγουρα θα είναι δύσκολη, αλλά πιστεύουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».
Στέλιος Αλεξόπουλος: «Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, ωστόσο η ομάδα έχει την ποιότητα των παικτών και το σθένος να πετύχει τον στόχο της».
Οι μεταγραφές
Ο Αμπελωνιακός διατήρησε τον βασικό κορμό της περσινής περιόδου και παράλληλα πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό του τους Βαγγέλη Τζιαρτζιάνη (επέστρεψε από ομάδα της Κρήτης), Νίκο Καρυώτη (από Φαλανικό-Δασοχώρι), Νίκο Μηλιώνη (από ομάδα της Κρήτης), Ανδρέα Βογιατζή, Θεόδωρο Καρκατσέλα (από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης), Σίλβι Λέκα (από τον Ροδιακό) και Σωτήρη Κυρίτση (από την Κ17 ΑΕΛ), ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο Βαγγέλη Κολιό.
Τα φιλικά
28/8 με Φαλανιακό εντός
2/9 με Τύρναβο εκτός
11/9 με Κουτσόχερο εντός
18/9 με Σμόλικα εντός
22/9 με Αστραπή ΝΠ εντός

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster: - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster & Click macro: - Please replace %%CLICK_URL_UNESC%% with the respective click macro that is provided by your ad server - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass