Διπλό «χτύπημα» από τον Οικονόμο

* ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΠΟΥΤΑΣ - ΠΕΠΚΟΛΑΪ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2021 20:20

Με διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» συνέχισε την ενίσχυσή του ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, «απογειώνοντας» τον ενθουσιασμό των φίλων του ενόψει της νέας περιόδου που θα τον βρει να αγωνίζεται και πάλι -μετά από τρία χρόνια- στη μεγάλη τοπική κατηγορία, την οποία είχε εγκαταλείψει ως πρωταθλητής αλλά και κυπελλούχος το 2018.


Στη διάθεση του Νίκου Φώλλα τέθηκαν επίσημα ο 35χρονος μέσος Αντώνης Πούτας και ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Ερβίν Πεπκολάι, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και άλλες υποθέσεις ενδεχόμενης απόκτησης ποδοσφαιριστών που θα κριθούν απαραίτητοι από την τεχνική ηγεσία, αλλά και τη διοίκηση της τσαριτσανιώτικης ομάδας.
* Για τρίτη φορά στην καριέρα του θα φορέσει τα «πράσινα» ο Αντώνης Πούτας, ο οποίος γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1986 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία Καλτέκη, για να ακολουθήσει η ένταξή του στον ΠΟ Ελασσόνας και το μεγάλο άλμα με την υπογραφή συμβολαίου με την ΠΑΕ ΑΕΛ το 2005.
Με τα «βυσσινί» πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 2007 στον Βόλο (μαζί με τον Ανδρέα Χατζηλιόντα που αγωνίστηκε στην Τσαριτσάνη, κατά την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής, μεταξύ Απριλίου - Ιουνίου), ενώ ακολούθησε η μεταγραφή του στην ΠΑΕ Ιωνικός (Β’ Εθνική).
Το 2009 «επαναπατρίστηκε» και αγωνίστηκε με την ΠΣ Ελασσόνας στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, για να ενταχθεί στη συνέχεια στο δυναμικό του Οικονόμου και να στεφθεί πρωταθλητής στον 4ο Όμιλο της Δ’ Εθνικής (περίοδος 2010-2011), ενώ την επόμενη περίοδο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη δημιουργηθείσα ΠΑΕ Οικονόμος, της οποίας υπήρξε βασικό στέλεχος καταγράφοντας 16 συμμετοχές στη Football League.
Αφού «μετανάστευσε» και πάλι για έναν χρόνο, για λογαριασμό των Λουκισίων και του Τηλυκράτη Λευκάδας, το 2013 συνεργάστηκε με την ΠΑΕ Τύρναβος 2005 που ήταν η κορυφαία εκπρόσωπος του Νομού Λάρισας τότε, μετέχοντας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (η ΑΕΛ είχε υποβιβαστεί εκούσια στη Γ’ Εθνική), ενώ τον Ιανουάριο 2017 (μετά τη θητεία του στην Αναγέννηση Καλοχωρίου) υπέγραψε για δεύτερη φορά στην Τσαριτσάνη και πανηγύρισε την κατάκτηση του «νταμπλ» ενάμιση χρόνο αργότερα.
 Ακολούθησε η συνεργασία του με τον Αετό Μακρυχωρίου και τον Δαμασιακό, για να έλθει η στιγμή της τρίτης του παρουσίας στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας», όπου έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα, καθώς οι δύο προηγούμενες συνδέθηκαν με ξεχωριστές διακρίσεις στην τσαριτσανιώτικη ποδοσφαιρική ιστορία.
* Παρότι είχε συμφωνήσει να αγωνιστεί με τον Ρήγα Φεραίο Βελεστίνου στην Α’ Κατηγορία Μαγνησίας (είχε εκδοθεί ήδη και το δελτίο του), ο Ερβίν Πεπκολάι έγινε ο τρίτος περσινός παίκτης του ΠΟ Ελασσόνας που θα αγωνιστεί φέτος στον Οικονόμο, μαζί με τους Αθανασούλη και Σουγλή.
Ο Πεπκολάι γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου 1998 στο Λατς της Αλβανίας αλλά από μικρή ηλικία εγκαταστάθηκε στην Ελασσόνα όπου και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.
Πέρα από τον ΠΟΕ έχει αγωνιστεί επίσης στο Βελούχι Καρπενησίου (Δ’ Εθνική), ενώ σε επίπεδο νομού φόρεσε τη φανέλα της Λάρισας 2012, της Ελπίδας Μεσοχωρίου και του Κεραυνού Δρυμού.
Έχει χριστεί διεθνής με την ομάδα Κ17 της Αλβανίας, ενώ κατά τη λήξασα περίοδο με τα χρώματα του ΠΟ Ελασσόνας κατέγραψε 10 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, πετυχαίνοντας 3 γκολ (ήταν δεύτερος σκόρερ της ομάδας του, μαζί με τον πρώην αλλά και νυν συμπαίκτη του Στέφανο Σουγλή). Απουσίασε μόνον από τέσσερις αγώνες λόγω ποινής που του επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass