Φαλανιακός: Ετοιμος για την υπέρβαση

*ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ» ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ *ΧΡ. ΠΡΙΦΤΗΣ: ΕΛΠΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ *Κ. ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ: ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΗΧΗ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2021 21:10

Σε μία χρονιά σημαντικών αλλαγών στον Σύλλογο, που οριοθετούν τη μελλοντική πορεία της ομάδας στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου (τοπικό και Εθνικό), ο Φαλανιακός παρουσιάζεται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί της φετινής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και δηλώνει ευθαρσώς ότι είναι έτοιμος για την υπέρβαση.


Η αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας των «κιτρινόμαυρων» και η εκλογή του φιλόδοξου, Χρήστου Πρίφτη, στον προεδρικό θώκο, ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση των στελεχών της ομάδας, στις τάξεις της οποίας επικρατεί αισιοδοξία για μια χρονιά άκρως επιτυχημένη. Ένα πρώτο σημαντικό δείγμα για το τι θα παρουσιάσει φέτος ο Φαλανιακός είναι οι ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται κυρίως με παίκτες από τη Γ’ Εθνική, κάποιοι εκ των οποίων έχουν σημαντική εμπειρία και από μεγαλύτερες Εθνικές κατηγορίες, όπως ο Μούτσα Μπλέντι που αποτελεί τη «βιτρίνα» των φετινών μεταγραφών. Από κει και πέρα, η παρουσία του τεχνικού Κώστα Νεμπεγλέρα και των συνεργατών του στο «τιμόνι» της ομάδας αποτελεί εγγύηση για την επίτευξη των υψηλών στόχων που θέτει φέτος ο Φαλανιακός.
«Πάντα οι στόχοι του Φαλανιακού ήταν υψηλοί, ωστόσο για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να επιτευχθούν. Ελπίζω φέτος να πετύχουμε αυτόν τον στόχο και να αλλάξουμε κατηγορία» είπε ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Πρίφτης, αποτυπώνοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το στίγμα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.
«Για τον λόγο αυτόν κάναμε μεταγραφές με έμπειρους παίκτες κυρίως από τη Γ’ Εθνική, και παράλληλα επιλέξαμε νεαρούς παίκτες-ταλέντα που θα ενσωματωθούν στην ομάδα και θα κάνουμε ένα ολοκληρωμένο σύνολο.
Σε ό,τι αφορά τα μέλη της Διοίκησης θέλω να τονίσω ότι δεν έχω γνωρίσει άλλη φορά τέτοιους ανθρώπους. Όλοι τους είναι πολύ καλοί και λειτουργούμε σαν μία πραγματική οικογένεια.
Εύχομαι να μη διακοπεί ξανά το πρωτάθλημα γιατί δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς το ποδόσφαιρο, είναι η τρέλα μας» κατέληξε ο κ. Πρίφτης.

FALANH4.jpg

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ Κ. ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο του Φαλανιακού θα βρίσκεται ο Κώστας Νεμπεγλέρας, με άμεσο συνεργάτη τον Χρήστο Γκικούδη (προπονητής τερματοφυλάκων) και γυμναστή τον Ηρακλή Μαντζιώκα. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε για τη νέα χρονιά λέγοντας τα εξής:
«Καταφέραμε να κρατήσουμε τον βασικό κορμό από την περσινή ομάδα και παράλληλα αποκτήσαμε παίκτες που τα ονόματά τους από μόνα τους νομίζω πως ανεβάζουν αυτομάτως τον πήχη και κάνουν ξεκάθαρους τους στόχους της ομάδας.
Αυτό που θέλω είναι να μπορούν οι παίκτες όταν τελειώνει το κάθε παιχνίδι να πηγαίνουν ευχαριστημένοι στα αποδυτήρια. Εάν το πετύχουμε αυτό, θα είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και τότε θα μπορέσουν να έρθουν και τα αποτελέσματα που θέλουμε.
Όλοι είμαστε προβληματισμένοι με το πώς θα εξελιχθεί η χρονιά και εάν θα ολοκληρωθεί ή όχι ομαλά. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.
Ο Φαλανιακός φέτος θέλει να κάνει κάτι εξαιρετικό και αυτό πρέπει να φανεί από την πρώτη αγωνιστική. Σίγουρα δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι ή εύκολος αντίπαλος. Όλες οι ομάδες προετοιμάζονται και κάθε μία θέλει να πετύχει τους δικούς της στόχους. Άρα το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο γιατί πιστεύω ότι αρκετές ομάδες θα είναι σε ένα καλό επίπεδο. Αυτό που λέμε εμείς είναι το εξής, σεβόμαστε όλες τις ομάδες αλλά δεν θα πρέπει να φοβόμαστε κανέναν».

FALANH2.jpg

Οι μεταγραφές

Οι παίκτες που αποκτήθηκαν μέχρι στιγμής από τον Φαλανιακό (δεν αποχώρησε κανένας) είναι οι Μπλέντι Μούτσα, Φίλιππος Καραμπούζης, Βασίλης Αναστασίου, Βασίλης Λάιος (Στεφανοβίκειο), Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος (Εθνικός Ν. Κεραμιδίου), Σεμπάστιαν Ιωαννίδης (Αστραπή Ν. Π.), Σπύρος Ιωαννίδης, Φάνης Πρίφτης (Ηρακλής Χάλκης), Κλαούντιο Αλιάι (Απόλλων Λάρισας Κ19) και αναμένεται ο Ζήσης Μαριγκούδης (Πελασγιώτιδα).

blenti.jpg

Μπλέντι Μούτσα: Η «βόμβα» των φετινών μεταγραφών

Αναμφισβήτητα το μεγάλο όνομα των φετινών μεταγραφών του Φαλανιακού δεν είναι άλλο από αυτό του Μπλέντι Μούτσα. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μιλώντας για τη νέα χρονιά είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Φαλανιακού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά. Σίγουρα δεν πρόκειται να είναι εύκολο, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και σκληρή δουλειά, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι Διοίκηση, προπονητές και παίκτες σαν μία οικογένεια θα μπορέσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω που θέλουμε».
Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές μίλησαν για τη νέα σεζόν οι οποίοι επισήμαναν τα εξής:

FALANH8.jpg

Γιώργος Πανταζής:
«Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους, που σημαίνει ότι θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο. Άλλωστε αυτό μαρτυρούν και οι μεταγραφές που κάναμε. Θέλω να καλωσορίσω στην ομάδα του Φαλανιακού τα νέα παιδιά και να τους διαβεβαιώσω ότι θα σταθούμε δίπλα τους».

FALANH7.jpg

Φίλιππος Καραμπούζης:
«Το βασικότερο είναι να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί ομαλά η νέα χρονιά και να μην έχουμε την περσινή διακοπή. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε επίπεδο στον Φαλανιακό και ευελπιστώ πως θα τα καταφέρουμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος, όλα τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και το μόνο που απομένει είναι να αποδείξουμε τις δυνατότητές μας μέσα στο γήπεδο».

Τα φιλικά
19/8: εκτός με Φήκη
28/8: εκτός με Αμπελωνιακό
4/9: εκτός με Αετό Μακρυχωρίου
7/9: εκτός με Κίσσαβο Συκουρίου
11/9: εκτός με Οικονόμο Τσαριτσάνης
18/9: εκτός με Μαυροβούνι

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass